Trend sezóny, který musíte mít! – Kožich

Trend sezóny, který musíte mít! – Kožich

20. listopadu 2014, plesová sezóna, retro, must-have, trendy, zima 2014/2015, kožich, dámský kabát, zimní bunda, H&M, F&F, Pimkie, Bershka, Zara, animal vzory, leopard

Sponzorované odkazy

Retro nebo nestárnoucí klasika? Zřejmě jak pro koho. Důležité však je, že letošní chladnou sezónu bude kožich, který se naposledy blýskl v 70. letech, zase in. Nejenom to, kožich a všelijaké další chlupatiny se v módním světě dostanou na úplný vrchol a budou tak must-have kouskem, jenž nemůže postrádat žádná z nás. Nežijeme již v době, kdy za pěkný kožich musí trpět nevinná zvířata, jako bývali norci, králíci, činčily, lišky nebo třeba i veverky a vlci. Skutečně neuvěřitelné, kolik takový honosný kožich pobral najednou zvířat. Dnes máte možnost zakoupit módní ,,hitovku“ u svých oblíbených značek. Nemusíte vyhledávat specializované obchody, abyste letos zazářila.

H&M

Všechny se určitě shodneme na tom, že proslulou módní značku H&M známe. Mohu vám tedy prozradit, že například ta má v letošní zimní kolekci 2014/2015 pro své zákaznice připravený zástup kožichů a kožešinových módních doplňků. S jistotou vám můžu říci, že veškerý kožešinový sortiment je vyroben z nepravé kožešiny. Všechny bundy tedy mají označení Fake Fur Jacket. Na výběr jich budou opravdu kvanta a to snad ve všech barevných provedeních od nejsvětlejších sněhově bílých po nejtmavší černou.

Bershka

Mladistvá módní značka Bershka má v zásobě také pěknou dávku dámských a dívčích zimních kožichů. Naleznete zde spíše kožešinové kratší bundy a kabátky nežli dlouhé pompézní pláště. Vybírat lze z trendy černo-bílého pruhovaného kožíšku či stále módního krátce střiženého kabátku s animal vzory, tentokrát to je leopard. Podle mne vás kožichy od Bershky budou zajisté bavit.

Zara

Důstojná dámská módní značka Zara se u letošních in kožíšků vůbec nebála a sáhla i po pestrých barvách. Letos na zimu bude zřejmě veselo a určitě pak v kanárkově žlutém oversized kabátku. Krom něho Zara také jako Bershka vsadila na animal print, který dodá hebkým materiálům na autentičnosti. Příjemné jsou i bundička s kabátem v nude přírodních odstínech, kdy by si mohl myslet, že jde fakticky o pravý živočišný zbytek.

Pimkie

Poměrně mladá francouzská módní značka Pimkie taktéž ví, co je letos in. Nabídne vám několik modelů dámských kožíšků, jejichž ráz je poměrně stejný. Se zapínáním na zip, knoflíčky nebo jen tak. Nic se nemění. Barvě vévodí klasika černé a bílé. Pro oživení je tu vzorovaný leopardí kabátek.

F&F

V poslední řadě našeho článku, avšak ne v nabídce zimních kožichů, tu máme značku F&F. Známá především díky obchodnímu řetězci Tesco, ale to ji neubírá na kvalitě a serióznosti na poli módy. F&F se totiž letos do dámských kožichů pěkně obula a ženám nabízí ihned několik variant. Neformální modely kožichů se budou hodit kamkoli do města, ale delší kožešinové kabáty vyzařují elegancí a na první pohled není poznat, že jde o faleš. Zde se nabízí spojení s plesovou sezónou. Takovýto honosný kožich bude k plesovým šatům dokonale sedět.

Zdroje: www.hm.com www.bershka.com www.ffmoda.com www.zara.com www.pimkie.de Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu