Vánoce už jsou pomalu tady! – Bershka Christmas collection

Vánoce už jsou pomalu tady! – Bershka Christmas collection

21. listopadu 2014, Get What You Want, Silvestr, elegantní oblečení, trendy, zima 2014/2015, Bershka, Christmas collection, vánoční kolekce, party, plesová sezóna, společenské oblečení, pánský oblek, dámské šaty, šperky, černo-zlatá

Sponzorované odkazy

Nechce se mi tomu ani věřit, ale když se dívám do kalendáře, je tomu skutečně tak. Vánoce oslavíme již příští měsíc, a než se nadějeme, bude tu i Silvestr a s ním konec roku. To nám letošek zase rychle utekl. Ale držme se na půdě svátků vánočních, které představují důležitou událost i v módním světě. Většina módních značek, které část svého sortimentu vyhraňují na oblečení do společnosti, si každoročně připraví vánoční kolekci plnou aktuálních konzervativních trendů.

Mladistvá značka Bershka připravila slavnostní vánoční kolekci pro muže i ženy. Každý z nás chce při štědrovečerní večeři vypadat svátečně a upraveně. Vánoční kolekce však nemusí být směřována přímo na dotyčný den. Okolo těchto svátků se pořádají mnohé večírky a party, většinou ty předvánoční, kde oslavujete období klidu kolektivně s přáteli. Vyfiknout se můžete i na na následující svátky po Štědrém dnu. Pokaždé je příjemné moci se na něco vystrojit.

Obě dvě sekce, jak a dámská, tak ta pánská, jsou nazvány stejně – Get What You Want. Doslovný překlad ,,Vezmi si, co chceš“ zcela jasně vystihuje ráz obou kolekcí. Začněme s dámami. Společenská móda je vždy reprezentována šatami, kterých se zde také dočkáme. Krátké i dlouhé, ale ve většině případů dosti odvážné. Mladé ženy se mohou odvázat a je jim to dopřáno. Kromě šatů však budou i další kousky, kterých se název kolekce přesně týká. Nejrůznější svršky, jež jsou vždy laděné do elegantní černé a onen bod zlomu – volná trička s různorodými nápisy a potisky. Takové oblečky byste nečekali, ale ve správné kombinaci s tím vhodným oblečením, módními doplňky, šperky, účesem, botami a dalším lze vytvořit cílený elegantní look.

Všechny tyto drobné nedostatky, které mohou vzezření pokaždé zlepšit a dodat mu chybějící třešničku na dortu, módní značka Bershka též do vánoční kolekce zařadila. Zajisté vás nadchnou šperky, které jsou velice výrazné a masivní. Trendy bude kombinace černé a zlaté, myšleno ve spojení černého oblečení a šperků ve zlaté barvě. Mimo to Bershka nabízí módní doplňky, jako jsou například rukavice. Skutečně efektivní módní kousek, troufám si říci. Do společnosti patří taktéž kabelka, do které se má vejít jen to nejnutnější a tečkou na konec jsou sandály na vysokém podpatku, rovněž v černé barvě s blyštivými kamínky.

Pánové se mohou těšit na obdobnou sváteční kolekci jako dámy. V nabídce jsou klasické obleky se vším všudy a na druhé straně to budou rovněž volná trička s nápisy nebo s geometrickými obrazci, kterým se v této kolekci dal veliký prostor. Doplňkům se moc neholduje až na náhradní kravaty a motýlky, ale dostatečný výběr budou mít mladí muži ve společenské obuvi. Některé z modelů jsou dokonce vyrobeny z pravé hovězí kůže.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu