Winter 2010/2011 kolekce Bershka je tu!

Winter 2010/2011 kolekce Bershka je tu!

3. prosince 2010, Bershka, zimní kolekce 2010/2011, módní doplňky, oblečení, ženy, muži, pánské i dámské oblečení a módní doplňky, butiky Bershka

Sponzorované odkazy

Módní společnost Bershka je nejmladším módním brandem skupiny „Inditex group". Založená byla roku 1998 zaměřená na generaci mladých lidí s cílem nabídnout jim poslední trendy a styly v oblékání i módních doplňcích. V pouhých dvou letech otevřela společnost Bershka stovku butiků a vytvořila si tak vynikající postavení mezi dalšími, již dlouho existujícími a populárními butiky. Dnes jsou butiky Bershka otevřeny ve 42 zemích. Společnost Bershka obléká jak mladé muže, tak i dívky a ženy, kteří chtějí vypadat stylově a kteří dbají na to, aby vypadali stylově. Nabízí jak elegantní, tak i streetovou módu. V dnešním článku si představíme aktuální zimní kolekci Bershka 2010/2011.


Teplé kabátky

Začněme typickým zimním modelem oblečení, jakými jsou kabátky. Stylové pro tuto chladnou sezónu budou kabátky s dvouřadým zapínáním a výraznějšími límci. Ze vzorů to budou kostičky i různě žíhané vzory. Z módy nevyjdou ani jednobarevné kabátky v klasické barvě černé. Kabátky můžete stylově dozdobit pásky.


Podzimní bundičky

Kromě kabátků můžete v tento zimní čas vsadit i na koženkové bundičky. Budou vypadat sexy jak k legínám, džínům ale i k vypasované elegantní sukni. Skvěle vás pak zahřeje vás bundička s kožešinkou. Právě kožešina bude pak tuto zimní sezónu trendy prvkem.


Svetříky a svetry

Zahřeje vás ale i další svršek pod kabátkem nebo bundou. Ano, dalším aktuálním modelem oblečení z kolekce pro zimu 2010/2011 jsou svetříky a svetry. Co se délek svetrů týče, budou moderní jak ty pod prsa, tak i ty dlouhé. Nosit se budou kardigany, maxi svetry, pletené svetry s různými vzory a jinými motivy. Módní butiky Bershka vám nabídnou pestrý mix všeho. Ochutnávkou je svetr kratšího střihu s náplety, huňatý svetr s typickými zimními vzory (u tohoto modelu si také můžete všimnout stylových klapek na uši, které vás zahřejí a přitom nezničí účes) a dlouhý svetr s kapucí, jejíž lemování tvoří opět módní kožešina.


Sexy šaty

Jiným modelem oblečení, který si můžete v buticích Bershka pořídit, jsou šaty. Mezi nimi si prostě opravdu nejde nevybrat. Zdá se, že mezi barvami povede černá. Je to zaručená klasika, která nikdy nezklame, navíc opticky zeštíhluje a působí velice elegantně. Jako temperamentní španělská diva budete působit v šatech s rozšiřujícími se rukávy, anticky budete vypadat ve volných šatech na jedno rameno a sexy look získáte například díky krátkým šatům tvořené z průsvitného materiálu v horní části a zdobené třpytivými flitry.


Šály, čepice i rukavice

Kromě kabátů, bundiček a svetrů bude zima také ve znamení módních doplňků, jimiž jsou samozřejmě jak jinak než šály, čepice a rukavice. Tuto zimní sezónu budou moderní ty pletené, s různým vzorem a v přírodnějších tónech barev.


Lookbook / ženy

Inspirovat se různými modely Bershka můžete také podle následujících lookbook fotografií. Co model, to jiný styl. Vše dokonale sladěné a nazdobené. Nechybí stylové materiály, jako je denim, semiš nebo pletenina.


Kromě trendy oblečení na zimu 2010/2011 si butiky Bershka připravily i modely bot. Mezi nimi najdeme kozačky, lodičky nebo stylové kotníkové šněrovací boty na podpatcích a mnoho dalších in modelů.


Pánské trendy oblečení i módní doplňky

Kromě žen a slečen mohou však v buticích Bershka nakupovat i muži. Vyberou si zde ze stejně pestré nabídky. Mezi výběrem najdou muži svetry, bundy, košile, trička, saka, džíny, kalhoty a mnoho dalších modelů. Všechny jsou stylové, kvalitní a vypadají skvěle.


I pánové si v Bershka buticích mohou vybrat z nabídky trendy bot, elegantnějších i sportovnějších.


I oni si přece zaslouží vypadat skvěle!


buticích Bershka tak skvěle nakoupíte stylové dámské i pánské modely oblečení i módních doplňků. Bude skutečně z čeho vybírat!

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu