Pro muže i ženy! / Kolekce spodní prádla Padesát odstínů šedi od F&F!

Pro muže i ženy! / Kolekce spodní prádla Padesát odstínů šedi od F&F!

22. listopadu 2014, Padesát odstínů šedi, Fifty Shades of Grey, F&F, FF, spodní prádlo, dámské spodní prádlo, pánské spodní prádlo, kolekce, sexy prádlo

Sponzorované odkazy

O úspěchu knihy Padesát odstínů šedi určitě není třeba dlouze povídat. Tato kniha a dvě její pokračování naprosto pobláznily převážně ten ženský svět a inspirovat se jí nechali nejen výrobci erotických hraček, ale i oblíbená značka F&F, která vytvořila stejně odvážnou a provokativní kolekci, jako je kniha sama.

Říkáte si, že s kolekcí přichází značka F&F trochu pozdě? Ale kdepak, uvedení kolekce má samozřejmě co dočinění s velmi netrpělivě očekávanou premiérou stejnojmenného filmu. Na ten si sice počkáme až do února příštího roku, kolekcí Fifty Shades of Grey si však můžete zpestřit zimní večery už nyní. K dostání je exkluzivně ve vybraných obchodech Tesco.

Pokud toužíte po svůdném pocitu luxusu a výjimečnosti, nechte se okouzlit některým z 35 kousků z této sexy kolekce. Nečekejte nic přehnaně vyzývavého, kolekce Fifty Shades of Grey sází na elegantní vzhled, který však nenechá žádného muže v klidu. Jednotlivé kousky jsou vyrobené z hedvábí, saténu či krajky a jsou laděné do tónů černé, bílé nebo světle modré. Zamilovat se můžete do krásných nočních košilek lemovaných krajkou, push-up podprsenek, které perfektně zvýrazní vaše poprsí, nebo dokonce pyžamových kalhot a košile. V kolekci nechybí ani saténový župánek, nebo maska na oči s nápisem „Laters Baby“, díky které vás v noci nebude rušit vůbec nic. A protože je kolekce Fifty Shades of Grey především o svůdnosti, patří do ní i neodmyslitelný černý korzet, který můžete obléknout pod večerní šaty, nebo jen tak, stačí přidat podvazky!

Kolekce Fifty Shades of Grey však nezasáhla jen ženský svět, ale důležitou roli v této knize hraje samozřejmě muž. A tak značka F&F myslela i na ně. Muži si mohou vybrat z 8 povedených kousků na noc i den. Jejich kolekce obsahuje pyžama, boxerky a tílka, jak jinak než laděné do černé a šedé.

Zdroj: www.ffmoda.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu