Začátek nové spolupráce! - adidas Originals = Pharrell Williams

Začátek nové spolupráce! - adidas Originals = Pharrell Williams

29. listopadu 2014, pánská obuv, pánské bundy, puntíky, Stan Smith, tenisky, jehněčí kůže, kožené boty, kožené bundy, sportovní bundy, pop-art, adidas Originals, pánské oblečení, Pharrel Williams, Tennis Pack

Sponzorované odkazy

Již počátkem tohoto roku započala dlouhá spolupráce značky adidas Originals a umělce Pharella Williamse, který je znám nejen jako zpěvák, ale též jako rapper, producent a skladatel. Jistě se zaznamenali, že v září tohoto roku vystoupil tento umělec dokonce i v Praze. Jak je vidno, není mu cizí ani móda.

Projekt, který si slibuje dlouhou životnost na začátku roku, představil malou ochutnávku v podobě několika módních kousků nesoucích se ve třech základních barvách černé, modré a červené. Jedná se o kolekci tenisek a bund, které spojuje jedno a to materiál, z kterého jsou vyrobené. Jde o prvotřídní kůži. Oldschoolové tenisky Stan Smith jsou univerzální a hodí se téměř ke všemu oblečení. Ozdobeny jsou legendárními třemi pruhy značky adidas. Doplněny dírkováním po stranách pro větší komfort a patu bot zakončuje podpis umělce v podobě vytvořeného loga, které zobrazuje jakési tahy štětce. Sportovní bundy jsou vyráběné z 100% jehněčí kůže! Navrženy byly speciálně tak, aby dokonale ladily s botami téže řady. Za spolupráci kultovní značky a legendárního zpěváka si ale všichni nadšenci dosti zaplatí. Pořizovací cena tenisek je 3 799,– Kč a bundy 25 999,– Kč. Zajímavé ovšem je, že tato série produktů je na oficiálním českém e-shopu značky stále vyprodána.

Slibováno bylo pokračování a to přišlo teprve nedávno! Právě teď je v prodeji řada Tennis Pack, která se opět zabývá obuví a bundami Superstar, avšak v odlišném světle. Možná už název kolekce napoví. Inspirace se zde brala z tenisových hřišť. Tento sport zaujal natolik, že materiál, ze kterého jsou módní kousky vyrobené, připomíná povrch chlupatého tenisového míčku i na omak. Barvy byly vybrány dosti výrazné. Pistáciová zelená a křiklavá oranžová se neztratí. Do třetice byla zvolena neutrální bílá, která by měla zřejmě reprezentovat tenis jako ,,bílý sport“. Ceny teprve druhé kolekce jsou příznivější díky nenákladnosti materiálu. Boty i bundy stojí stejně a to ,,pouhých“ 2 999,– Kč.

Třetí řada se bohužel teprve připravuje na své vyslání na trh, ale my už teď víme, jak bude vypadat, a kolik si budeme muset na její zakoupení připravit. Taktéž půjde o modely bund a bot v trojici odlišných barev. Tentokrát o žlutou, modrou a bílou, avšak doplněny budou o saténový lesk a odvážný puntíkatý potisk červené barvy. Kolekce je hravá a ukazuje, že i když je zpěvákovi Pharellu Williamsovi čtyřicet-jedna let, nepatří ještě do starého železa. Boty i bundy půjdou s dobou a to za stejnou připravovanou cenu u bund 2 999,– Kč. Originální boty vyjdou o něco dráž, stát budou totiž 3 199,– Kč. Máme se rozhodně na co těšit!

Zdroje: www.adidas.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu