Vánoční kolekce F&F opět přichází s bohatou nadílkou

Vánoční kolekce F&F opět přichází s bohatou nadílkou

1. listopadu 2010, F&F, F&F Black, F&F Blue, Vánoce 2010

Sponzorované odkazy

Vánoční kolekce F&F opět přichází s bohatou nadílkou. Make-up F&F – novinka, kterou musíte mít!

Rok se s rokem sešel, ručičky na hodinkách se opět posunuly o hodinu nazpět a Vánoce pomaloučku ťukají na dveře. Inspirujte se vánoční kolekcí módních značek F&F – F&F Black je plná společenských šatů pro dámy i stylových obleků pro pány, F&F Blue pak nabízí moderní kousky do chladného počasí, doporučujeme například dlouhé svetry či úpletové šaty, jsou hřejivé a šik. V kombinaci s legínami či zimními punčocháči nejrůznějších barev a vzorů, doplněné úzkými kozačkami, získáte hned několik modelů, ve kterých budete vypadat žensky a zůstanete v teple. Vše můžete obohatit nejrůznějšími doplňky značky F&F, samozřejmě nechybí boty, spodní prádlo, župany, pyžama či pohodlné outfity pro doma. Pokud ještě nevíte, čím na Vánoce potěšit svého partnera nebo partnerku, navštivte nový F&F Store v 1. patře pražského Palladia – určitě neodejdete s prázdnou!

F&F Black – outfity do společnosti, do divadla, na večírek či na ples, vhodné doplňky a dokonalý Make-up. Noblesa a elegance, lehkost a nápaditost – to je vánoční kolekce F&F Black. Příjemná cena a dobrá kvalita jsou samozřejmostí.

OBJEVTE F&F LOOK

Novinkou letošní zimy je Make-up F&F – dokonalé líčení, moderní tóny očních stínů, rtů a nehtů, které z Vás učiní hvězdu. S touto kosmetikou jsou nalíčeny modelky na fotografiích ke kolekci Christmas 2010 – vyzkoušejte ji i Vy, zakoupíte ji exkluzivně v F&F Storu v Palladiu.

F&F Blue – vánoční kolekce pro každodenní nošení, měkoučké pleteniny, svetry, zimní šaty, šály a čepice, džíny, bundy i kabáty a spousta dalšího pro dámy i pány.

Každá žena může být krásná a nemusí mít křivky 90–60–90

Trápí Vás nějaké to kilo navíc? Pak právě pro Vás je zde značka F&F True ve velikostech 46 – 56 se svou vánoční kolekcí. Přestaňte se trápit tím, že nejste dostatečně vyzáblá a učiňte ze svých ženských tvarů přednost – uvidíte, že je z čeho vybírat!

Vánoce s F&F

Vymýšlení dárků patří každý rok k úkolům, které v předvánoční čas řeší úplně každý. Nevíte, čím potěšit svého miláčka či ratolest? Máme pro Vás pár tipů:

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu