Oblékněte právě teď! – Rebelská a sexy kůže

Oblékněte právě teď! – Rebelská a sexy kůže

2. prosince 2014, plesová sezóna, party sezóna, kůže, kožené sukně, kožené šaty, kožené kalhoty, kožené bundy, zimní bundy, dámské bundy, bundy s kožíškem, kožené rukavice, batoh, trendy

Sponzorované odkazy

Zajímá vás, co se v tuto chvíli nosí? Rády se oblékáte podle nejnovější módy a sledujete aktuální trendy? Musím vám tedy oznámit, že momentálně to je kůže! Tento materiál je velice odolný a kvalitní, pokud se o něj hezky staráte, vydrží vám celé roky. Za to všechno se také účtuje a pravá kůže nepřijde na malé peníze. Avšak žijeme v moderní době plné nejrůznějších levných napodobenin, takže si falešný kožený materiál může dovolit každý. Ne s takovou výdrží, ale shovívavý ke zvířecí říši a za podstatně nižší ceny. Jako kožené módní kousky má letos přichystané snad každá módní značka. Je rozhodně o co stát!

Raritou ve světě kůže jsou rebelské bundy, které si spojujeme především s drsnými motorkáři a vyznavači rockové muziky. Dámské kožené bundy, jež jsou in právě nyní, ale tyto předsudky vůbec nepředstavují. Jsou hlavně sexy a krásně padnoucí! Vím, že se hodí spíše do období podzimu a jara, ale věřte, že i v kožených bundách se lze zahřát. Mnohé z nich jsou opatřené kožíškem z vnitřní strany. Bundy mohou zahřát i svým střihem. Sáhnout pak musíte po kratších kabátcích, které zakrývají problémové partie ledvin, ale jsou stále okouzlující.

Letos doplňují kožené bundyúzce střižené kalhoty! Teď se to začíná teprve pořádně rozpalovat! Kalhoty, které jsou vyrobené z pravé či z napodobeniny kůže jsou neuvěřitelně sexy a některé z žen by si k nim rozhodně měly pořídit i zbrojní pas. Kožené kalhoty totiž krásně obepínají nožky a dávají vyniknout muži obdivovaným hýždím a stehnům. Bude to nejen černá barva, která je u kůže trendy. In jsou i odstíny hnědé, červené, fialové, modré či zelené. Toto pochmurné počasí je potřeba pěkně probarvit.

Ženštější alternativou kalhot je sukně. Co se týče kůže, tak letos budou trendy především kožené pouzdrové sukně. Zase se pohybujeme v provokativní oblasti. Pouzdrové sukně stejně jako kalhoty perfektně obepínají boky a vnější strany stehen. Vybírat lze z několika barev, střihů a délek. Ovšem neznamená to, že když vyberete délku midi, ubere vám to na kráse.

Plesová sezóna bude co nevidět na roztrhání a každá žena přemýšlí, co na sebe. Kožené šaty krásně padnou a jsou navíc trendy. Na plese budete rozhodně středem pozornosti a vůbec nevadí, že materiál vypadá odvážně. Nejde přeci o váš ples, kde byste potřebovali vzbuzovat dobrý dojem na prarodiče. Odvažte se a užijte si to! Dámské kožené šaty se skvěle hodí i na večírky. Předvánoční, vánoční a silvestrovské. Buďte za hvězdu!

Vaše povědomí o nejnovějších trendech můžete ukázat i ve formě módních doplňků. Pokud si na celokožený outfit netroufnete, zkuste výrazný pásek, delší rukavice nebo batoh, který v letošní sezóně nahradí kabelky.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu