Hugo Boss představil dvě dámské kolekce pro jaro 2015

Hugo Boss představil dvě dámské kolekce pro jaro 2015

14. prosince 2014, Hugo Boss, HUGO, BOSS, jarní kolekce Hugo Boss, Jason Wu, Hugo Boss womenswear, jaro 2015, kolekce

Sponzorované odkazy

Možná teď vybíráte ty nejkrásnější šaty pro vánoční večírek, možná máte v hlavě jenom dárky a pečení cukroví. Pojďte si společně od předvánočního shonu odpočinout a pokochejte se pohledem na nejnovější počiny značky Hugo Boss. Jako vždy si pro nadcházející sezónu jaro/léto 2015 připravila hned dvě kolekce – HUGO a BOSS – a můžeme jenom konstatovat, že nový návrhář této značky Jason Wu odvádí perfektní práci.

Dámská kolekce BOSS jaro 2015

Základním kamenem celé kolekce Jasona Wu pro BOSS se překvapivě stalo oblečení připomínající pánské obleky a košile. Smokingové košile prodloužené do podoby košilových šatů nebo spojené se zdobenou sukní jsou zde novou představou večerního oblečení. Siluety jsou v kolekci strohé, linie ostré a čisté, nic opulentního ani neobvyklého, zde sází Jason Wu na jednoduchost. Ani barevná paleta nepřináší překvapivé tóny a kombinuje celerovou, cementově šedou a světle modrou s černou a bílou. Materiály jako tvíd, žerzej i kůže mají pevnou strukturu a kontrastují s křehkostí nylonové síťoviny a organzy. V kolekci BOSS najdeme tradičně i doplňky. Kabelky zapadají do celého kontextu kolekce a jsou jednoduché, oživené metalickými detaily, boty nabízí variantu plochých vysokých gladiátorek nebo sandálků na dřevěném podpatku.

Dámská kolekce HUGO

Kolekce HUGO se nechala inspirovat rychlým životním stylem a nabízí nepřehlédnutelné výrazné potisky, jemné siluety i volné střihy. Zajímavým způsobem HUGO pojímá inspiraci safari stylem 70. let, čímž vznikl například pískový trenčkot nebo modré košilové šaty s páskem. Navzdory patrné inspiraci sporty stylem si jednotlivé kousky stále zachovávají ženskost. V kolekci mezi sebou kontrastují především dvě barvy, a to skořicová s jasnou modrou, které vytváří překvapivě dokonalý pár. Celá kolekce má mít především uvolněný nádech, který reprezentují volné sukně do áčka, originální potisky oblečení a volné střihy. Co se týče doplňků, HUGO volil pohodlí v podobě tenisek a rovných sandálů s metalickými odlesky.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu