Hit letošní sezóny! – Pončo móda

Hit letošní sezóny! – Pončo móda

22. prosince 2014, třásně, podzim 2014, zima 2014/2015, pleteniny, pončo, pelerína, Bershka, Zara, Promod, Stradivarius, Burberry, trendy, jaquard, etnické vzory

Sponzorované odkazy

Každý podzim a zimu jsou in nejrůznější druhy pletenin. Ať už jsou to maxi svetry, kardigany, zimní šaty, nejrůznější čepice a rukavice, letos to budou především ponča! Tento módní kousek jsme odkoukali z divokého západu a především z Mexika, kde bychom pončo zařadili, vedle kaktusů, tequily, sombrera, chilli papriček a dalších, mezi neformální ,,státní znaky“.

Pončo v letošní sezóně předvedlo na svých módních přehlídkách mnoho předních značek, jako jsou Chanel, Burberry, Robert Cavalli či Ralph Lauren. Model ponča od značky Burberry se výrazně ujal u celebrit světového rozsahu. Nosí ho například Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, Rosie Huntington-Whitely, Cara Delevingne a tak dále. Na tomto mimořádném ponču je zajímavé hlavně to, že je opatřen vyšitými monogramy, takže slavné hvězdy na nich mají počáteční písmena všech svých jmen – SJP, OP, RHW a CJD.

Pokud nejste supermodelka či slavná filmová hvězda, nezoufejte. Trendy můžete být letos také. Pončo módu nabízejí i mnohem dostupnější značky než je britská Burberry. Zajisté mnohé z vás znají módní značku Zara. Relativně dostupná značka nabízející věci za přijatelné ceny má velice hojný výběr ponč. Základ stojí na klasice. Jako u všech jiných módních značek to jsou především etnické vzory nejrůznější provenience, nejčastěji to však bude jacquard. Kromě této klasiky má Zara v zásobě i netradiční nepromokavé pončo, které sice nezahřeje, ale zajisté vás ochrání před deštěm a sněhem.

Zara je vytříbená módní značka, která má své přísné zásady. Podíváme se teď, jak je to s ponči u mladistvé značky Bershka. Všechny slečny a mladé ženy zajímající se o módu mají tuto módní značku v hledáčku, takže jim určitě nabídnu příznivé zprávy. Ponča jsou a dokonce několik! Nikoho nepřekvapí, že je každé z nich zkrášleno lidovými vzory všemožných indiánských kultur. Jeden z modelů je dokonce opatřen i kapucí, což je poněkud neobvyklé, ale rozhodně to nemusí být na škodu.

Velice krásné modely dámských ponč nabízí francouzská módní značka Promod. U této firmy to bylo zcela očekávající, jelikož má pokaždé ve svých kolekcích ty nejnovější trendy, bez kterých se neobejde žádný šatník mladé ženy. Ponča značky Promod jsou přímo strhující a zaujmou hlavně tím, že nejsou jako všechny ostatní. Vůbec nic si nezadají s etnickým vzorováním a vystačí si pouze s hrou materiálu, barvy a střihu.

Další možností budou ponča od značky Stradivarius. Spíše než ponča, ale tuto značku zajímají peleríny, což jsou pletené pláštíky, které se přehazují přes ramena. Nemají žádné zapínání, někdy se pouze zavazují a neoblékají se přes hlavu jako ponča. Výsledný dojem je však stejný. Stradivarius se jako mnohé z konkurenčních značek nechal inspirovat jaquard vzorováním a přidal taktéž tematické třásně.

Zdroje: www.polyvore.com www.promod.cz www.zara.com www.stradivarius.com www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu