Magical holiday – kolekce H&M s Tony Bennettem a Lady Gaga

Magical holiday – kolekce H&M s Tony Bennettem a Lady Gaga

17. prosince 2014, christmas collection, Tony Bennett, Lady Gaga, Magical holiday, nová kolekce HM

Sponzorované odkazy

Malý vánoční dárek ovázaný zlatou mašlí, do kterého se vejde celý vánoční svět. To každoroční nadšení, večírky, hudba a také krásné oblečení. Peříčka, flitry a především bílá barva. Klip pro kolekci Christmas Collection – Magical holiday svádí k hříšné touze pořídit si některý ze třpytivých kousků a plánovat silvestrovskou­ párty.

Nejdříve si pouštím klip. Kolekci Magical holiday jsem ještě neviděla a napjatě přemýšlím, co mě čeká. Na moment se nechám strhnout dějem, který má neuvěřitelně rychlý spád. Ale když se odpoutám od oslnivých rekvizit a tváře Lady Gaga, začnu vnímat mini kraťásky s flitry, světlé kožichy, bílé šaty…říkám si, budou opravdu v nabídce nové kolekce a bude kolekce opravdu tak magická jako samotný videoklip?

Ano, je! Mimo bílých šatů, overalů a kožichů nemůžu přehlédnout stříbrné boty připomínající oxfordky, ale bez paty.

Je to můj první fashion tip z Magical holiday by H&M. Budete si možná říkat, že jsou nepraktické a kdo je vymýšlel, snad ani neměl logiku uvažování. Snad v tom jsou tak krásné. Nepotřebují pravidla, trendy ani praktičnost. Taková by móda měla být – volná a uchopitelná pro každého, ať už jakkoliv.

Tip číslo dva jsou jednoznačně vysoké kozačky nad kolena na příjemně nižším podpatku. Stylová záležitost. V kombinaci se stříbrnými šaty vyniknou ještě více. Samotné šaty jsou v podstatě delší tílko, to všichni poznáváme a neudivujeme se nad tím. Tak se to nosí!

Kožíšky, které se v klipu i v nové kolekci objevují, nejsou z pravé kožešiny, což potěší jistě nejen skalní ochránce zvířat. Nosí se jak ke kalhotám, tak na šaty, do společnosti i na nákupy do města. A to je můj poslední tip z „magické kolekce.“

Tony Bennett a Lady Gaga byli rozhodně dobrou volbou pro reklamní videoklip. Snoubí v sobě něhu i určitou divokost nové kolekce. Volba bílé barvy, jakožto stěžejní, vykouzlí i z odvážného střihu jemný kousek.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu