Evening loobkook 2015 značky Zara vás překvapí

Evening loobkook 2015 značky Zara vás překvapí

19. prosince 2014, Zara, Zara Evening, lookbook Zara, Zara lookbook Evening, Zara woman, Zara 2015, dámské oblečení, party oblečení, večerní oblečení, overaly, šaty

Sponzorované odkazy

Jste už přehlceni vánočními kolekcemi plnými sobíků, sněhových vloček a červené barvy? Nechte si „spravit“ chuť pohledem na lookbookEvening kolekci španělské značky Zara, který se nese nejen již téměř tradičně na vlně minimalismu a tlumených barev, ale černobílé jsou povětšinou i samotné fotografie. Může se to zdát nudné a nezajímavé, ale já osobně hlasuji za originální a překvapivé. Ostatně, udělejte si obrázek sami…

Lookbook zachycuje skupinu modelek během dne oděných do nejrůznějších kousků party oblečení. Zara nám v letošním Evening lookbooku přináší nový pohled na večerní glamour oblečení, které je v jejím podání nejen slušivé, elegantní a ženské, ale i pohodlné a neotřelé. Nepřináší totiž jen klasické šaty a sukně, ale i spoustu overalů, netradičních střihů a také materiálů. Jedním z nich je například satén, který se v kolekci těší velké oblíbenosti.

Evening lookbook značky Zara 2015 však přináší i tradiční nesmrtelné glamour prvky, jakými jsou třeba kožešina, pohodlný satén, kůže, flitry a třpytky, nebo pozornost přitahující třásně, které se hodí k ozdobení všech šatů, overalů, topů i sukní určených na party.

Pokud nejste zrovna „sukňový“ typ, z této kolekce si určitě vyberete originální party kousek, kterým na každé akci ohromíte, a přitom se elegantně vyhnete právě nošení sukně. Nejstylovější variantou pro tuto sezónu bude sáhnout po současném trendu číslo jedna, overalech. S těmi se letos doslova roztrhl pytel a jsou všude k dostání, Zara není výjimkou. Pozornost upoutáte například s černým overalem s dlouhými kalhotami, tříčtvrtečními rukávy, výstřihem do véčka a rafinovaným „rozparkem“ na zádech. Ani s kalhotami však nemusí být nuda. Sáhněte například po saténové variantě volných kalhot s topem s uzoučkými ramínky a dlouhým sáčkem ze stejného materiálu.

Party doplňky jsou nezbytnou součástí outfitu a v lookbook Evening Zara vsází především na třpytivé boty na podpatku a vysoké kozačky. Pravdou totiž je, že v tomto případě je oblečení samo o sobě natolik osobité, že moc dalších doplňků k sobě nepotřebuje.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu