Dámské svetry na podzim 2010 / Zahřejte se stylem!

Dámské svetry na podzim 2010 / Zahřejte se stylem!

2. listopadu 2010, Dámské svetry, propínací, dlouhé, maxi svetry, kardigany, rolák, H&M, Mango, Topshop, Berhska, Orsay,

Sponzorované odkazy

K sychravým podzimním dnům patří neodmyslitelně a jednoznačně teplejší svetry. Kromě funkce „zahřívací“ však mohou plnit i funkci estetickou. A protože podzim je už u nás v plném proudu a nebude dlouho trvat a bude u nás i paní bílá zima, pojďme se podívat do ráje všelijak barevných i střižených dámských svetrů. Na nabídky dámských svetrů se podíváme do oblíbených butiků Mango, Orsay, Topshop, Bershka i H&M. V krásném svetru prožijete i vy podzim svých dnů. Už vám totiž nebude déle vadit, že se venkovní teplota pohybuje něco málo kolem nula stupňů Celsia. Vy totiž budete zabalená do stylového a příjemně hřejivého dámského svetru.


Svetry Topshop

V módním butiku Topshop objevíte skutečně pestrou škálu Topshop dámských svetrů. Vybrala jsem však jen jeden typ svetrů, a to svetry dlouhé. Hodí se k legínám a vysokým podpatkům a kozačkám nad kolena. Vybírat můžete z různých vzorů, moderní budou zvířecí vzory (hlavně ty leopardí), ale vertikální proužky a jednobarevné modely. Pokud nemáte rády oblékat si svetry přes hlavu, můžete si vybrat dámské propínací svetry neboli kardigany. Pokud máte raději méně výraznější barvy, pak se pro podzim inspirujte například touto šesticí vkusných a stylových svetrů Topshop.


Svetry Orsay

Cenově přístupnější nabídku modelů svetrů najdete v populárních buticích německé značky Orsay. Kromě dlouhých nebo propínacích dámských kardiganů, si můžete vybrat ze svetýrků s rolákem či moderních a oblíbených pletených kratších svetrů střižených pod prsa. Butiky Orsay budou správnou volbou i pro ty z vás, které milujete svetry s krátkými rukávy.


Svetry Mango

Pestrý výběr z dámských svetýrků a dámských svetrů vám nabízí i módní společnost Mango. Ostatně jak jinak. Kromě jednobarevných a kratších, tu můžete objevit i střihově delší svetry téměř s „retro“ vzory. Pokud milujete pestré barvy, pořídit byste si mohly pak například propínací svetr v ostrém tónu barvy červené. Zajímavé je, že většina výstřihů je kulatých. Jaký výstřih preferujete vy?


Svetry Bershka

Sérii dlouhých trendy dámských svetrů nám představují i oblíbené butiky Bershka. Jsou teplé, některé pestře vzorované, jiné huňaté, všechny jsou však stylové a neuvěřitelně pohodlné.


Svetry H&M

A nesmíme také zapomenout na butiky H&M, které pro nás připravily pestrou (doslova pestrou) škálu dámských svetrů. Z nich si nelze nevšimnout dlouhých propínacích kardiganů, pestrých huňatých maxi svetrů s rolákem, proužkovaných úzkých svetrů na tělo (se kterým si můžete sladit klidně i vaši šálu), svetr se sexy spadlým ramenem. Podzim v H&M je prostě kouzelně barevný, proužkovaný a huňatý. K takovým svetrům značky H&M si stačí obléci legíny a obout šněrovací boty s kožešinkou na podpatkách a trendy outfit máte na světě. S H&M je vše dokonale stylové. Jinak to totiž tato módní společnost ani neumí.


Z přehlídkových mol

Modely dámských svetrů a kardiganů, můžeme samozřejmě kromě „obyčejných“ butiků spatřit i na přehlídkových molech. V jakých kombinacích nám je ukazují proslulí módní návrháři? Se sukní, s mini kraťásky, s elegantními šatami, ale i samostatně.


Zdroj: www.orsay.de, www.topshop.com, www.mangoshop.com, www.nymag.com, www.hm.comwww.bershka.com

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu