Při letošní party sezóně se neobejdete bez overalu!

Při letošní party sezóně se neobejdete bez overalu!

23. prosince 2014, sexy overal, zima 2014/2015, trendy, party overaly, party sezóna, večírek, dámský overal, černo-bílá, Bershka, Lindex, Zara, H&M, maturitní ples

Sponzorované odkazy

Jestli si dobře vzpomínáte, tak již minulý rok jsme mohli zaznamenat jisté náznaky elegantních overalů. Letošek je ale úplně jiný. Tento rok overaly přímo burcují na poplach. Vedle klasických malých černých, kožených a skater dress budou tím největším trendem již právě probíhající party sezóny.

Čeká vás firemní večírek, předvánoční a silvestrovská párty či maturitní ples vašeho známého? Pro všechny tyto příležitosti se bude hodit overal. A jaké jsou jeho přednosti? I když se na první pohled nemusí zdát, je velice sexy. Ve většině případů odkrývá svůdná místa dekoltu a zad. Vyráběné ze syntetických lehkých materiálů přímo vyzývá neobléci pod něj žádné spodní prádlo. A to už je pořádně sexy! Beztak si zachovává svou eleganci dlouhých kalhot a leckdy i rukávů.

Tak například já již po dobu dvou měsíců hledám ten správný padnoucí overal. Na koupi přes internetové e-shopy, kde se to mimochodem jimi jen hemží, nevěřím a obávám se nedokonalé velikosti a toho, že by mi před Vánoci nemusel dojít včas. Ale! Velice kvalitní je taktéž nabídka v kamenných obchodech oblíbených a dostupných značek. Všechny určitě známe značku H&M. Overaly z její nabídky vypadají dokonale a úctyhodný výběr. Můžete zkoušet a skupovat z desítek modelů rozdílných střihů, barev i materiálů.

Pokud by se náhodou stalo, že byste si z nabídky značky H&M nemohly vybrat, party overaly má v merku i Lindex. Značka, u které se to dalo čekat. Výběr není tak široký, přesto dostatečný. Lindex vsází pouze na jednu barvu a to na konzervativní černou, po které sáhne většina z nás z mnoha spolehlivých důvodů. I když se party overaly od této značky pohybují v přiměřených cenách, z vlastní zkušenosti mohu říct, že některé z modelů připomínají svým střihem, materiálem a tkaničkami okolo pasu, spíše teplákovou soupravu.

Široký výběr party overalů má i dámská sekce značky Zara. Budou to jak obvyklé kalhotové overaly, tak i kraťáskové overaly. Působí taktéž elegantně, ale jelikož odhalují téměř celé nohy, jsou mnohem více sexy. Vysoké podpatky jim přidají na svůdnosti a vaše nohy budou vypadat neskutečně dlouze. Sortiment dámských overalů značky Zara potěší určitě každou z nás.

Pro mladé dámy a slečny připravila party overaly značka Bershka. Soustřeďuje se na paralelní barvy černou a bílou. V jednom z modelů se však nádherně vyjímá starorůžová. Kraťáskové overaly, které má Bershka v nabídce, svým důmyslným střihem připomínají spíše šaty. Šortky jsou široké a jen po podrobném prozkoumání zjistíte, že se nejedná o sukni. Bershka tak volně navazuje na trend z minulého roku skirt over shorts.

Zdroje: www.hm.com www.lindex.com www.zara.com www.bershka.com www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu