Crossbody kabelka jako perfektní vánoční dárek

Crossbody kabelka jako perfektní vánoční dárek

20. prosince 2014, crossbody bag, kabelka crossbody, kabelky, vánoční dárek

Sponzorované odkazy

Zdá se jako nejdokonalejší ve svém oboru. Pomalu zastínila i velké ikonické předchůdkyně z historie. Crossbody kabelka si získala srdce milionů žen po celém světě. Důvod je jasný – snadné a praktické nošení. Jestli váháte, co ženě koupit pod vánoční stromek, pravděpodobně bude crossbody bag dobrá volba. Kde je ale sehnat, když vynecháme mocného démona internetu?

Crossbody kabelky v obchodech Zara

Začneme v prodejnách populární značky Zara. Kožené a zároveň stále cenově dostupné kabelky, v různých velikostech, stylech, v duchu aktuálních módních trendů. Z crossbody kabelek vybírám jako vánoční tip zlatou kabelku elegantnějšího rázu. Menší rozměr působí roztomile a může se stát praktickým společníkem. Kromě běžného nošení se dá vzít i na párty (bez popruhu přes rameno, který je možné odepnout).

Druhá elegantní krasavice skvěle drží tvar. Dokážu si ji představit jako variabilní společnici pro každou příležitost. In jsou stále třásně. Takovýto dáreček může být naprosto originální a potěší každou svěží duši toužící po jedinečnosti.

Decentní crossbody bag od Manga

Mango nabízí pravidelně menší kabelky crossbody i jejich větší kolegyně. Převážně si však udržují více formální ráz. Pokud vás neosloví tvar, vybírejte z pestrých barev. Vybírám béžovou a modrou variantu kabelky s jednoduchým členěním a zapínáním na zip.

A na závěr tip od značky HM. N každá crossbody kabelka musí být menších rozměrů. Naopak. Stále častěji se setkáváme s velkými elegantnějšími kabelkami, které mají přiložený dlouhý popruh přes rameno.

Crossbody kabelku by měla mít téměř každá prodejna s kabelkami. V marketech se setkáváme s obchody značky Galex nebo Baťa, kde se téměř vždy najde zajímavý kousek. Letos jste mohli zakoupit crossbody bag i u značky Liu jo nebo Twin Set.

Zdroj: www.mango.com , www.asos.com , www.hm.comwww.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu