Plesová a party sezóna si žádá masivních šperků!

Plesová a party sezóna si žádá masivních šperků!

27. prosince 2014, trendy, náušnice, náhrdelníky, náramky, prsteny, party sezóna, šperky, masivní šperky, perly, zlato, kameny, kůže, plesová sezóna, elegantní šperky

Sponzorované odkazy

Plesová a party sezóna se již pomalu ale jistě rozjíždí. Zajisté dumáte nad tím, co na sebe, abyste vypadali co nejlépe. Nejde však jen o to, jestli raději zvolit šaty nebo trendy overal. Být spíše konzervativní ve společenských ,,nebarvách“ bílé a černé nebo upoutat pozornost výstřednějšími barvami. Půjde také o šperky, které jsou nedílnou součástí celého slavnostního outfitu. V letošní sezóně plné velebení budou in především masivní velké šperky, které dokážou zaujmout sami o sobě a stávají se tak v mnoha případech tím nejdůležitějším vašeho vzezření.

Ono se to řekne ,,masivní šperky“, ale tělo zdobných kousků je celá řada a neliší se pouze velikostí. Různí se barvou, materiálem, zpracováním, ornamentikou a volbou dekoru, jelikož i šperk může být sám o sobě přikrášlen. Letos budou na absolutním vrcholu hlavně zlaté mohutné šperky. Nemyslím to doslova. Zlato nemusí být nutně zlatem, jelikož za takový těžký šperk z tohoto pravého vzácného kovu byste zaplatili (ne)slušnou částku. Zlatými šperky spíše myslím barevně zlaté, lesklé a působící honosným dojmem. Zlatými ozdobami jsou doplněny i módní doplňky v podobě psaníček, anebo boty na vysokém podpatku – nyní velice trendy se zlatou špičkou.

Pokračujeme v pompézních materiálech a podíváme se nyní na perlové šperky. Velice efektní a hlavně v letošní plesové a party sezóně velice in. Stejně jako u zlatavých šperků se ani tady nemusí jednat o originál těchto působivých přírodnin. Perly se dají velice slušně napodobit a plusem může být, že každá bude dokonale symetrická a stejnobarevná jako ty ostatní, což se vám u pravých perel jen tak nestane. Perlové šperky, ať už jsou jakékoli, mohou být kombinovány se zlatou barvou. V tomto případě lze spojit dva trendy v jednom, ale není to nutně povinností.

Draze mohou působit i šperky s nejrůznějšími kameny a kamínky. Známe celou řadu cenných kamenů, které se používají ve šperkařství – akvamarín, diamant, český granát, křišťál, rubín a další. Málokdo rozliší pravost těchto kamenů, takže bych si s tím také nelámala hlavu a sáhla klidně po ,,laciné“ bižuterii. Zde mohou být kameny mnohem větší a ve větším množství, v několika barevných provedeních, buď matné či lesklé. Je zkrátka větší výběr a za méně peněz.

Tyto uměle vytvořené kameny a kamínky mohou být zkomponovány do nejrůznějších tvarů. V letošní oslavné sezóně to bude podoba květin, která bude in. Sice je na květiny příliš brzo nebo možná moc pozdě, ale přesto mají silný účinek. Konzervativní outfit probarví a dodají mu jakousi veselost či štěstěnu, kterou pokaždé pocítíme, když se podíváme na krásnou květinu.

V neposlední řadě to budou šperky kožené, po kterých by se rozhodně mělo sáhnout. Kožené šperky jsou poněkud netradiční, ale letos budou absolutním hitem. Kromě šperků to bude i kožená móda, která nebude vůbec faux-pas, když si ji vezmete na ples či večírek. Kožené šaty, sukně i kalhoty budou mít zelenou. Stejně tak to mají i kožené šperky. Je potřeba s nimi nakládat opatrně, jelikož všeho moc škodí, ale v menším množství rozhodně neuškodí, spíše naopak – přilepší.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu