Carnival kolekce Reserved 2014

Carnival kolekce Reserved 2014

4. ledna 2015, Carnival, Reserved, Reserved Carnival kolekce, party kolekce, 2014, dámské oblečení, pánské oblečení

Sponzorované odkazy

K party kolekcím, které se nás snažily připravit na letošní oslavy Vánoc i Silvestra se dá zařadit i kolekce Carnival 2014 od oblíbené a módní značky Reserved. Je stejně jako party kolekce plná slavnostního oblečení, které se patřičně leskne a blyští, hýří elegancí, ale obsahuje i kousky na běžné nošení. V lookbooku ke Carnival kolekci 2014 můžeme vidět modelku Paulinu Lunu Golunskou vedle Pawla Binczaka oblečených do perfektních a nositelných kousků z této kolekce, která bude dozajista slušet i vám.

Pro ženy: svůdná a nepřehlédnutelná

A jaké outfity nám Carnival kolekce nabízí? Pro ženy jsou to především kousky třpytivé, poseté flitry, nebo v lesklých metalických odstínech. První volbou může být jednoduchý béžový svetřík, kterému dodává party vzhled výrazný náhrdelník a stříbrná sukně. Nezvyklou volbou může být na každou party košile, přes kterou přehodíte další top. Světle modrá a metalicky šedá se skvěle doplňují a společně se sukní vytvoří velmi originální a trendy vzhled. Většinou sice platí, že dva lesklé kousky v jednom outfitu už jsou trochu moc, ale na party a večírcích se tohoto pravidla držet nemusíme. Zlatý metalický top a stříbrná sukně s flitry spolu fungují dokonale! A že si chcete na večírku připadat co nejpohodlněji? Místo sukně zvolte šortky z umělé kůže do pasu.

Pro muže: ležérně a s motýlkem

Pánské oblečení na party většinou představují kalhoty a košile s dlouhým rukávem, ale nemusí působit pokaždé tak fádně a očekávatelně. Jak docílit elegantního a originálního party stylu? Vybírejte košile neobyčejných barev a vzorků a nebojte se kombinovat! Černobílá kostkovaná košile a kaštanové sako budou výbornou volbou, konečný šmrnc pak dodává ladící motýlek. Perfektně vypadá i modrá košile zkombinovaná se sakem v tmavším odstínu modré, tento outfit je jednoduchý, ale velmi efektní. A čím oživit klasickou bílou košili? Co třeba motýlkem s puntíky?

Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu