Ladies, go athletic stay fashion! – Kolekce sportovního oblečení H&M

Ladies, go athletic stay fashion! – Kolekce sportovního oblečení H&M

13. ledna 2015, bodymind, posilování, hubnutí, zima 2015, H&M, go athletic stay fashion, sportovní oblečení, dámské legíny, sportovní podprsenky, bundy, pilates, jóga, outdoor, běh, chůze, H.E.A.T., trampolínky

Sponzorované odkazy

Do nového roku si mnozí z nás dávají všelijaké předsevzetí. Buď chceme s něčím přestat nebo začít či něco změnit. Velice častým předsevzetím bývá odnaučit se kouřit. Tomu se velmi vyrovnává odhodlání ke změně našich ne zcela dokonalých postav – zhubnout. A právě s oním hubnutím souvisí kromě diet i cvičení. Fitness centra jsou v této době nacpaná k prasknutí, a když se ohlédnete kolem sebe, sami uvidíte, že ke cvičení vybízí i billboardy či výlohy obchodů. I taková značka jako je H&M už je na sezónu ,,sportovců“ připravená, i když sportovní móda není její doménou, když tedy opomeneme, že obléká tenistu Tomáše Berdycha.

Značka H&M si svou sportovní kolekci pro dámy rozdělila do několika kategorií podle toho, k jakému účelu hodláme oblečení používat. Vybírat lze z atletiky, běhání, cvičení k formování postavy a outdooru. Mezi atletické disciplíny, které se nejčastěji provádějí pro hubnutí, jsou běh, dnes velmi oblíbená chůze (H.E.A.T.) či skoky (trampolínky). I když pro běhání má H&M vyhrazený sortiment zvlášť. Kolekce pro atletky zahrnuje funkční oblečení výrazných až neonových barev, mezi nimi legíny, bezešvé topy, trička, tílka a sportovní podprsenky.

Kolekce Go running je v mnoha ohledech podobná. Přeci jen do atletiky běh patří. Avšak je natolik populární, že si zaslouží speciální pozornost. Nabídka je podobná – bezešvá trička, barevné topy a sportovní podprsenky. Přibyly rychleschnoucí bundy s prodyšného materiálu a běžecké legíny z taktéž rychleschnoucí tkaniny a ergonomickými podlepenými švy pro optimální komfort. Guma a šňůrky jsou skryté v pase a na jedné nohavici je malá kapsa na klíče, která se vždy hodí.

U žen je velice oblíbené cvičení k formování postavy – pilates, jóga, body styling, tai-chi nebo jiné. V novém roce se otevírá mnoho ,,kroužků“ a skupinových cvičení, které určitě nesmíte propásnout. Alespoň párkrát týdně by si měl zacvičit každý z nás a nejen ti, kteří se rozhodnou zhubnout. Značka H&M nás ke cvičení popostrčí svou kolekcí Go bodymind, která obsahuje oblečení z kvalitní bavlny a to topy, trička, podprsenky, legíny a tříčtvrteční elastické kalhoty.

Pokud máte rády cvičení v terénu v přírodě, tak vás zajisté H&M uspokojí kolekcí Go outdoor. Zimní období je pro cvičení venku přímo ideální. Tělo musí vyvinout mnohem více energie k tomu, aby se zahřálo a vaše tělo tak spálí spoustu kalorií. Hlavně výšlapy do kopců a hor jsou značně efektivní. Mají blahodárný účinek na zadní problémové partie. H&M do kolekce Go outdoor zařadila hřejivé odlehčené bundy na zip, sportovní kalhoty, podprsenky, účelnou ledvinku, bavlněná trička a barevné ponožky z rychleschnoucí funkční tkaniny a mírně vyvýšením na zadní straně pro ochranu paty.

Zdroje: www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu