Lookbook značky Lindex pro jaro/léto 2015 si hraje se střihy, délkami i sporty stylem

Lookbook značky Lindex pro jaro/léto 2015 si hraje se střihy, délkami i sporty stylem

15. ledna 2015, Lindex, Lindex loobkook 2015, Lindex jaro/léto 2015, trendy 2015, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Světlo světa v nedávné době spatřil i lookbook módní značky Lindex pro nadcházející sezónu jaro/léto 2015 a můžeme v něm vypozorovat hlavní trendy, se kterými se začneme v blízké době potkávat. Lindex přivítá jaro především se sporty stylem, nestárnoucí klasikou i maxi délkami a objemy.

„*S jarem a létem 2015 přichází hravá práce se siluetami, která dovoluje nové kombinace krátkých i dlouhých kousků, volných i těsných. Klíčovým kouskem této sezóny je košile navržená na mnoho způsobů. Je jedno, jaký styl máte, košile bude základem,*“ říká Nina Starck, ředitelka designu u značky Lindex.

Novou klasikou se rozumí klasické kousky, které jsou však lehce obnovené, a je jim dodán nový nádech a kapka minimalismu. Celkový vzhled je pak jemný a vsází především na klasické klíčové kousky, jakým je již zmíněná košile, která má mnoho tváří. Může být ušitá z průsvitného materiálu a doplněná o krajkový top, s dlouhými rukávy vhodná jako svrchní oděv, nosí se dále také sáčka, overaly a stále trendy, stejně jako minulý rok, je i all-white look, tedy bílá od hlavy k patě.

Sportovní styl se také začal projevovat již v minulém roce a jeho trend pokračuje dále. Nejedná se o kousky, které by byly vyloženě sportovní, tedy vhodné na nejrůznější tělocvičné aktivity, ale spíše o detaily, které doplňují běžný outfit, a jsou tedy mixovány například s kousky elegantními. Jak tedy sporty outfit může vypadat? Lindex nabízí sporty bundičku, sukni obléknutou přes legíny a s obutými sneakerskami na nohou. Důležitou roli zde hrají materiály a potisky.

Třetím stylem reprezentovaným v novém lookbooku značky Lindex je objem a délka. Zde si návrháři pohráli s kombinacemi, které činí siluety zajímavé, jako kalhoty nad kotníky, mixování délek a také objemů – volný top spolu s volnými kalhotami a podobně.

Barevná paleta nezáří veselými jarními barvami, ale drží se především šedé, béžové a neutrálních barev kombinovaných především s bílou pro svěží look.

Zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu