H&M Spring 2015 Preview collection: Sunny Days

H&M Spring 2015 Preview collection: Sunny Days

19. ledna 2015, H&M, H&M Spring preview, H&M Sunny Days, dámské oblečení, jaro 2015, trendy 2015

Sponzorované odkazy

Těšíte se na jaro a chcete malou ochutnávku toho, jak bude vypadat? Nechte se zlákat pohodlnou elegancí, jemností květinového vzoru a paletou krásných a výrazných jarních barev v preview kolekci Sunny Days Spring 2015 od švédského módního řetězce H&M, kde září naše modelka Hana Jiříčková. Kolekce obsahuje sice jen deset looků, ale každý z nich s sebou přináší vlnu jarní nálady, je dokonale propracovaný, skvěle zkombinovaný a díky barevnému ladění na sebe strhává veškerou pozornost.

Kolekce Sunny Days obsahuje must-have kousky dámského šatníku pro novou sezónu jaro/léto 2015. Co mezi ně patří? Lehké a vzdušné blůzky, hedvábné košile a kalhoty, výrazné a ženské vzory, chic sukně a šaty ve skater střihu, příjemné pletené kousky, a samozřejmě jarní tóny žluté, námořnické modři, bílé i šedé. Žlutá v kolekci dominuje a vypadá v kombinaci s ostatními zmíněnými barvami opravdu výjimečně.

Ženskost je styl, který se neomrzí, a jeho sílu dokazuje i spousta outfitů v kolekci Sunny Days Spring 2015 od H&M. Třeba hned ten první – kombinace pestrobarevných šatů zdobených nespočtem exotických květin a jemného bílého bouclé kabátku vytváří spolu s nenápadnými zlatými doplňky perfektní jarní look. Tento květinový vzor pak v kolekci spatříme ještě několikrát, a to na blůze a volných kalhotách. Pohodlně a ležérně zase působí spojení žluté plisované sukně a žakárového svetříku s vyšitým ptákem.

Na každodenní nošení jsou jako dělané šedé krátké šaty s dlouhým rukávem obepínající siluetu. Můžete k nim, stejně jako modelka na fotografii, navléct zlato-stříbrný náramek a přidat černé psaníčko z umělé kůže se zlatým zipem. Jak je vidět, je to jednoduchá kombinace, která funguje!

Pohodlnou a jednoduchou variantou pro každý den a jakoukoliv příležitost může být i pohodlný volný svetr ve výrazné žluté barvě a klasické šedé džíny, nebo již zmíněná květinová blůza a kalhoty z imitace kůže.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu