První ochutnávka! – Kolekce jaro/léto 2015 od značky Zara

První ochutnávka! – Kolekce jaro/léto 2015 od značky Zara

26. ledna 2015, leopardí vzory, Zara, jaro/léto 2015, nová sezóna, trendy, vzory, pruhy, jarní bundy, kožené bundy, koženkové bundy, dámské bundy, dámské šaty, džíny, boyfriend styl, kotníčkové boty, animal

Sponzorované odkazy

Dá se říci, že zima teprve začala a ještě pořádně ani nevystrčila drápky, ale některé z módních značek už jsou připravené na následující jarní a letní sezónu. Pomyšlení na blížící se teplé období vám zajisté vykouzlí úsměv na rtech, ale budeme si muset ještě chvilku počkat. S kolekcí jarních a letních kousků od značky Zara se však můžeme kochat již teď! A že je, o co stát! Široká nabídka oblečení, módních doplňků i bot, potěší každou z žen.

První jarní den oficiálně začíná 21. března, ale nedělejme si příliš velké iluze. Prvním jarním dnem totiž nezačíná teplá sezóna. Ranní mrazíky můžou ještě stále zlobit a k večerům, kdy bude slunce pořád brzy zapadat, bude také zima. Na tyto denní doby bude potřeba se vyzbrojit a to bundou! Módní značka Zara pro své zákaznice připravila několik modelů jarních bund nejrůznějších střihů i materiálů. Jako každý rok, tak i ten letošní, budou trendy kožené bundy. Zara nabízí koženkové dámské bundy s vnitřním kožíškem pro zahřátí, ale i klasické drsného moto-stylu. Nevyhýbá se ani líbivým kabátkům navržených v několika barevných provedeních. Stále in budou i ponča a hlavně ty s třásněmi!

Naproti tomu zde budou také dámské šaty. Značka Zara si s nimi v letošní sezóně neláme moc hlavu a její návrháři jim nechávají jednoduchý střih. Nutno podotknout, že v několika případech půjde o dosti krátký střih, avšak s téměř nulovým výstřihem. Většina dámských šatů této kolekce září jasnými jarními barvami. Vybrat si budete moci třeba i z kanárkové žluté, jejíž světlo doslova bije do očí.

V žádné sezóně by to nešlo bez pohodlných trendy džínů. Výjimkou tedy nebude ani jaro a léto. Džíny miluje každá z žen a pokaždé nás tedy zajímá, jaké se budou vlastně nosit. Letos na jaře a v létě to budou džíny krátké délky nad kotníky, džíny boyfriend stylu a džíny pořádně odrbané s dírami. Značka Zara nabízí vše! Pokud vám velikostní škála džínů této značky sedí, rozhodně neváhejte.

K džínům, ale vlastně i k sukním či šortkám, je pokaždé zapotřebí trička, tílka, topu, halenky nebo jiného vršku. Značka Zara si v tomto přímo libuje a svým zákaznicím značně ztěžuje vybírání tím, že jejich škála je tak obrovská. Jak se dívám, pořád jsou v kurzu vzory. Povedou především orientální jako například paisley, jacquard nebo etno a zvířecí motivy a to hlavně leopardí. Na jaře a v létě tohoto roku si také nezapomeňte pořídit nějaké ty pruhy. Zara má slušnou nabídku pruhovaných triček, takže třeba zrovna v jejích obchodech.

I když se značka Zara specializuje hlavně na dámské oblečení, ve své nové kolekci jaro/léto 2015 má i slušnou nabídku obuvi. Jaké budou letos trendy u bot, nás taktéž zajímá, proto se podíváme na to, jak se s tím Zara vypořádala. Značkou ženství u bot jsou nepochybně podpatky. Většina bot od Zary se na nich tedy nachází. Pokud jde o provedení, budou to hlavně kotníkové dámské boty, které budou letos nejvíce in. Vedle nich i klasické lodičky na jehlových podpatcích či sandály, baleríny a mokasíny.

Zdroje: www.zara.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, lodičky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu