TOPSHOP představil jarní kampaň inspirovanou 70. léty

TOPSHOP představil jarní kampaň inspirovanou 70. léty

1. února 2015, jaro, kolekce, 70.leta, cara, modelka, trendy, topshop

Sponzorované odkazy

Modelka, která poslední dobou dobývá nejen svět módy, ale i filmu, se nám představuje v nové reklamní kampani pro značku Topshop. Tváří letošní jarní kampaně se stala Cara Delevingne. Ta obléká v jarní kampani Topshop kousky inspirované módou 70. let Mezi hlavní kousky patří denim, kůže i platformy – to je inspirace 70. léty minulého století v jarní kampani 2015 oblíbeného Topshopu. Tváří je opět dvaadvacetiletá světová hvězda Cara Delevingne, která s Topshopem spolupracuje již několikátý rok.

Kromě toho, že se v roce 2015 do kin dostane rovnou 6 filmů, ve kterých britská modelka Cara Delevingne hraje (Paper Towns, Kids in Love, Tulip Fever, London Fields, Pan a Suicide Squad), stihla nafotit i další kampaň jaro/léto 2015 pro Topshop. Značka se rozhodla inspirovat barevnou módou 70. let, která zahrnuje denimové kousky, vesty, overaly, kožené bundy atd.

Neopomeňte také video – které ukazuje zákulisí focení kampaně, kde Cara jako vždy ukazuje svoje herecké nadání a že se nebere zrovna vážně. Hned pochopíte proč si Topshop vybral právě ji. Video zde: Kampaň Topshop jaro/léto 2015 v hlavní roli Cara Delevingne

Jaro je u Topshopu v nádechu retro módy ze sedmdesátých let 20. století, které jsou ostatně mezi mladou generací velice oblíbené a tento trend přetrvává i nadále. Ovšem, že Topshop nemyslí jen na mladé, tuto kolekci mohou nosit i starší ročníky. Jsou zde volnější hedvábné halenky, pohodlné boty na klínku a spoustu dalších trendy pohodlných kousků.

Kolekce nabízí různé úpravy denimu. Pozoruhodné je, že v době skinny a slim džínů byly představeny i kalhoty s lehce rozšířenými nohavicemi. Dále potom dlouhé jednoduše střižené vesty, bílé košile, overaly a pořádné platformy. Stěžejním materiálem celé kolekce pro Jaro 2015 je taktéž kůže!

Zdroj: topshop.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu