PANDORA - Valentýnský lookbook 2015

PANDORA - Valentýnský lookbook 2015

30. ledna 2015, valentyn, pandora, sperky, lookbook, zlato, stribro, náramky, prstynky, nausnice, love, xoxo, trendy, darek

Sponzorované odkazy

NAJDĚTE DOKONALÝ VALENTÝNSKÝ DÁREK PRO SVOU DRAHOU POLOVIČKU

Hledáte něco vzácného a osobního? Vyberte navždy cenný dárek. V této sezoně představuje PANDORA nové okamžiky lásky a romantiky s krásnými, navždy cennými šperky, jež jsou vyrobené ze vzácných kovů a láskyplně ozdobené třpytivými kameny a nadčasovými motivy.

PANDORA oslavuje vzácná pouta a láskyplné emoce krásnou kolekcí ručně zpracovaných šperků ze sterlingového stříbra a 14karátového zlata, zdobených třpytivými kameny a nadčasovými motivy.

• RŮŽOVÁ ROMANTIKA

Dekorativní přívěsky ze sterlingového stříbra, ozdobené srdíčky a krásnými růžovými kameny, zachycují podstatu Dne sv. Valentýna. Půvabné přívěsky ze sterlingového stříbra ve tvaru srdce a medailonkový náhrdelník nabízejí dokonalou romantickou vyváženost.

• MILÁČCI

Klasické tvary a symboly se srdíčky, rozjasněné kubickými zirkoniemi, zdobí propracovaný sortiment skládacích prstenů ze sterlingového stříbra a přívěsků plných vroucí lásky. Elegantní náramky ze sterlingového stříbra jsou dokonalé pro nošení přívěsků.

• VROUCÍ SRDCE

Romantické spojení a vyjádření lásky rozehrané ve dvou barvách ze sterlingového stříbra a 14karátového zlata, rozjasněné okouzlujícími kubickými zirkoniemi, srdíčky a písmeny, které zdobí přívěsky, prsteny a náušnice.

• STYL S LÁSKOU

Nové stylové řady Love a XOXO ze sterlingového stříbra, osázené kubickými zirkoniemi, se nosí buď jako samostatné vyjádření, nebo v soupravě sestavené podle vašeho vlastního příběhu lásky.

• NÁPISY LÁSKY

Třpytivé slovo „love“ s písmenem „o“ ve tvaru srdce a filigránová srdíčka oslňují v této elegantní, nostalgické řadě šperků ze sterlingového stříbra s kubickými zirkoniemi, ve které najdete náramky, přívěsky, prsteny a náhrdelníky.

• SOUPRAVY LÁSKY

Symboly jednoty, vzkazy lásky a půvabná srdíčka zdobí pásky ze sterlingového stříbra a 14karátového zlata, jež jsou proplétané řadami třpytivými kubických zirkonií, připravené ke skládání do stylových vyjádření věčné lásky.

NOVÉ VALENTÝNSKÉ PRSTENY

Poskládejte si vyjádření lásky a nostalgických vzpomínek z krásných souprav prstenů ze zlata a stříbra, zdobených kameny, které se třpytí jako tlukoucí srdce. Dekorativní prsteny PANDORA jsou nezbytné módní doplňky, které mohou být báječnými nadčasovými osobními dárky pro ženy.

Zdroj: pandora.net, pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu