Kolekce H&M True Blues 2015 vítá jaro nejen modrými tóny

Kolekce H&M True Blues 2015 vítá jaro nejen modrými tóny

6. února 2015, H&M, H&M True Blues, dámské oblečení, jaro 2015, trendy 2015, modrá

Sponzorované odkazy

Jaro sice ve vzduchu ještě cítit rozhodně není, zato v obchodech jsou ho už plné police. Po Preview kolekci s názvem Sunny Days přichází švédská značka H&M s další dávkou jara do našich skříní, a to kolekcí True Blues. Tato kolekce reprezentující moderní klasiku nachází rovnováhu mezi nepřehlédnutelnými vzory a jemnými pastelovými barvami, tak typickými právě pro jaro. Jednoduše míchá basic kousky s těmi originálními a nevšedními, kdy výsledkem je perfektní jarní outfit!

Kolekce True Blues značky H&M, ačkoliv by tomu mohl název napovídat, není pouze o modrých tónech. Tato barva, která nás už loni doslova pohltila a byla naprosto všude, zde samozřejmě hraje důležitou roli, ale zároveň dokazuje, jak perfektně vypadá s dalšími barvami – šedou, černou, bílou, či různými potisky.

Detaily, to je ten prvek, který posunuje outfit o úroveň výše, z obyčejného a běžného looku dělá něco nevšedního. A na detaily se soustředí i kolekce True Blues od H&M. V jejich podání jde především o užití kontrastů, syté barvy s těmi neutrálními, lesklý pruh na boku černých kalhot, široké podpatky na lodičkách. Bílé lemování dělá z klasického černého saka něco víc a je přesně tím zajímavým konečným detailem.

Důraz klade kolekce True Blues i na siluety jednotlivých kousků. Přiléhavé šaty doplňuje oversize kabát, k těsným kalhotám oblékněte volnou košili. Opět zde tedy přichází kontrast, který v tomto případě funguje perfektně. Velká pozornost je věnována i pasu. Na něj se návrháři také soustředili a dali mu potřebně vyniknout, čímž zdůraznili ženskost.

Co dalšího by vám pro novou nadcházející sezónu jaro/léto 2015 nemělo v šatníku chybět? Bezpochyby je to svetr s výstřihem ve tvaru písmene ‚V‘, který značka H&M nabízí v trendy černo-bílé variantě s pruhy. Určitě neopomíjejte ani sporty prvky, které jsou letos stejně nezbytné, jako květinový potisk.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu