Luxusně bohémská - tak taková je kolekce Mango jaro 2015

Luxusně bohémská - tak taková je kolekce Mango jaro 2015

9. února 2015, proužky, pletené šaty, capri kalhoty, vysoký pas, třásně, jaro 2015, Mango, bohemian, paisley, květinový vzor, šaty, kožené bundy, kůže, semiš, trendy, kabát

Sponzorované odkazy

Všechny ženy, které milují kvalitní módu, jež neztrácí krok s nejnovějšími trendy, už se konečně dočkaly. Právě teď totiž představuje španělská značka Mango svou nejnovější kolekci pro nadcházející jarní sezónu. Rozhodně se máme na co těšit! Mango se snažilo vyhovět každé z nás. Elegance a střídmost pro konzervativní dámy a naopak rozpustilost a nekonvenčnost pro ty, které uznávají bohémský život.

Sekce Premium spring 2015 od značky Mango obsahuje jednoduché, ale přesto velice krásné módní kousky. Rozhodně mě zaujaly dva modely kabátů, které v kolekci nelze přehlédnout. První z nich z nestrukturované vlny v trendy šedé barvě s vodopádem u krku, dlouhým rukávem, dvojitou boční kapsou a zapínáním pouze a jen na šňůrku a druhý lněný plášť v hnědavé barvě s dlouhým rukávem a pokleslými ramenními švy a odnímatelným páskem. Tyto dva modely kabátů dávají neuvěřitelný prostor k vrstvení a doplňování, jelikož jsou tak prosté.

Prémiová kolekce obsahuje i pár modelů dámských šatů. Vaše tělo si o ně přímo žádá, jelikož po dlouhé zimě pocítilo velkou ztrátu. Značka Mango na to myslela a uvědomuje si také, že jarní počasí pro šaty ještě nemusí být nejpříhodnější, a proto dámám nabízí dlouhé pletené šaty i s dlouhým rukávem, jedny dokonce s trendy proužkem. Jeden z modelů dámských šatů dosahuje kratších délek, má pouze tříčtvrteční rukáv a ještě ke všemu vystřižený detail na zádech.

Za zmínku určitě stojí i modely dámských kalhot. Zapomeňte zde na denim, i když by měl nadcházející jarní sezónu udávat řád, v kolekci Mango se neobjeví! Spíše budou převládat klasické látkové kalhoty a to řádně široké či capri kalhoty. Pokud se bude jednat o skinny střih, dosahovat budou délky nad kotníky a rozhodně nezapomeňte na vysoký pas! Objevuje se u všech kalhotových kousků.

Druhou částí jarní kolekce od Manga je Bohemian spirit. Zde v sobě probudíte divošku nebo tu vlastní ještě více zdokonalíte. Třásně, vzory, kůže – to vše jsou top trendy jara 2015 a to vše také nalezneme v kolekci Mango. Začněme třásněmi, které se mohou objevit všude – na topech, svetřících, bundách, šatech či kabelkách. Nikde nebudou působit jako, kdyby tam byly navíc. Krásně splývají a vytváří dokonalý efekt trendy hippie stylu.

Jestli máte pocit, že jsme si už s všemožným vzorováním dostatečně užili, tak jste na omylu. Značka Mango ve své jarní kolekci přichází s dalším přídavkem. Omezíme se však jen na květinové motivy a paisley vzor. S květinami je nakládáno velice jemně a romanticky. Nečekejte potisky obrovských květů, ale spíše jen drobné kvítky uspořádané do geometrických vzorů doplněné o další přírodniny. Paisley vzor je pojat poněkud netradičně. Na všech modelech se neobjevuje celistvě, je z něj vyňatá jen část a ta se neustále opakuje. Nevypadá to vůbec špatně!

Kůže se projevuje v podobě trendy kožených bund, které půjdou letos na jaře stoprocentně na odbyt. Mango si s nimi vyhrála. Dodala jim kapsy, třásně, zipy a tím působí dost drsným motorkářským stylem. Značka Mango vsadila také u kabelek a obuvi na kůži, ale na broušenou neboli semiš/velur. Vypadá fantasticky a k bohémskému stylu jednoznačně patří.

Zdroje: http://shop.mango.com/

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu