Ty nejlepší legíny a punčochy v kolekci Calzedonia jaro/léto 2015

Ty nejlepší legíny a punčochy v kolekci Calzedonia jaro/léto 2015

11. února 2015, Calzedonia, Calzedonia lookbook, jaro 2015, léto 2015, Calzeodnia kolekce, Emily DiDonato, punčochy, legíny, jeggings, denim

Sponzorované odkazy

Italská značka Calzedonia se stala už doslova synonymem perfektních legín či punčoch. Kolekcím této značky nikdy nechybí nápad a originalita a zároveň v nich najdeme všechny důležité trendy nové sezóny. Dnes si představíme kolekci pro nadcházející období jaro/léto 2015, která se drží stejné linie, jako ty předcházející a těšit se tak můžeme na spoustu osobitých kousků!

Hvězdou lookbooku Calzedonia pro jaro a léto 2015 je americká modelka Emily DiDonato, kterou můžeme vidět v rozmanitých outfitech na fotkách ve studiu i venku. Předvádí nám spoustu outfitů v uvolněném a chic stylu, které využijeme na každodenní běžné nošení. Můžeme v nich vidět některé hlavní trendy nové sezóny, jako je denim, květinový vzor nebo umělá kůže, ale také spousty originálních punčoch s nejrůznější­mi vzory.

Jedním z trendů, které by vás letos na jaře určitě neměly minout, je denim. Je všude, denimové košile, vesty, dokonce i šaty a samozřejmě rifle a také legíny. A jak může denim vypadat? Sáhněte po tom sepraném, nebo přímo děrovaném, na jaře už vám zima nebude. Rozmanitá je i šířka jeansů, nosí se volné, ale i ultra-skinny. Stejně tak si můžete vybrat i barvu denimu, která je vám nejvíc vlastní – tmavě modrá, šedá, černá, bílá, světle modrá…

Vedle množství denimových kousků pak v kolekci Calzedonie najdeme nespočet legín pro různé příležitosti. Sáhněte po umělé kůži a vydejte se do ulic ve stylu rock-chic, nebo pojměte jaro romanticky a nechte se ovládnout květinovým vzorem.

Trochu více pak můžete ukázat své nohy v punčochách, které se hodí k sukním, šatům, ale i šortkám nebo k trenčkotu pro trendy jarní look. Vybrat si můžete mezi rozmanitými vzory. Nabízí se hravé puntíky, klasické proužky, romantičtí motýlci i elegantní kvítka. Za pomoci zajímavých punčoch získá každý váš outfit nový rozměr a šmrnc.

Zdroj: www.calzedonia.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu