Prozkoumejte svou divokou stránku! – Pánská kolekce jaro/léto 2015 Bershka

Prozkoumejte svou divokou stránku! – Pánská kolekce jaro/léto 2015 Bershka

12. února 2015, nápisy, pánská trička, pánské kalhoty, tepláky, kšiltovky, jaro/léto 2015, Bershka, man/boy, batoh, motivy, vzory, jacquard, pánské boxerky, ponožky, pánské bundy, bomber, denim, trendy, must-have, potisky

Sponzorované odkazy

Už nemusíme déle čekat, jelikož nová kolekce módní značky Bershka je tu! Plná barev je připravená vás dostat z každodenní rutiny. Mladistvou pánskou kolekci Bershka ovlivnila jasná a přítomná moc hudby, sociálních sítí, města, sportu a nových technologií. Sportovci a milovníci street stylu zde naleznou běžecké kalhoty a mikiny s potiskem zdůrazňující čísla a nápisy. Máte oděv, který ve vašem šatníku nelze minout? Pokud ne, Bershka nabízí bundy nebo trička s mikro potisky. Pojďme se na to podívat.

Pánské bundy od módní značky Bershka jsou velice působivé. Projevují se na nich nejnovější trendy letošního jara 2015. Zřejmě každý rok, jen co vysvitne sluníčko, se do ulic dostává trendy denim. Nejsou to jen kalhoty, kde se může objevovat. Bershka jej využívá i u pánských bund, tedy ,,džísek“. Stále in jsou i bundy zvané bomber, které jsou zde taktéž na skladě spolu s klasickými jarními šusťákovými bundami.

Trendů se dočkáte i u pánských mikina a svetrů. V mikinách se probouzí ona divoká stránka, kterou v sobě mají mladí lidí stále zakořeněnou. Potisky se neprojevují v takové míře jako u triček, ale taktéž mají dostatečnou hloubku. U pánských svetrů a svetříků najdete trend černých proužků, se kterým se letos na jaře roztrhne pytel a také vzorování například geometrické.

Trička a košile pro mladé pány se s ničím a nikým nemazlí. Neberou si servítky a svým vzezřením chtějí všem ukázat, jak se k modernímu světu staví. Potisky a vzorování jsou nejčastěji používané. Kromě již zmiňovaných geometrických motivů se tu projevují i orientální vzory jako trendy jacquard.

Z nabídky pánských kalhot můžete vybírat z klasických džínů či tepláků. Právě bavlněné tepláky budou u mužů letos na jaře velmi v módě a myslím si, že bude velice snadné si je oblíbit. Jsou příjemné na nošení, lehké na údržbu a při správném zasazení do vašeho outfitu se budou dát nosit prakticky kamkoli.

Nikdy se to neobejde bez módních doplňků a věřte, že i pánové si jich mohou užít u Bershky dostatek. Letos na jaře je must-have kouskem batoh. Bershka nabízí ihned dva modely. Jeden v army stylu a druhý s florálním motivem. Krom více-účelných baťůžků si mohou muži dopřát velkého výběru kšiltovek.

Bershka nezapomněla ani na potřebné spodní prádlo. Pánské boxerky se budou v obchodech prodávat v párech. Nejvíce se na nich projevují etnické a geometrické vzory, které jsou velice efektivní. Pokud máte nedostatek kvalitních ponožek, čemuž 100% věřím, Bershka vám dopřeje dokonce i je, taktéž s rozmanitým vzorováním.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky, pánské oblečení, spodní prádlo a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu