Co je nového u značky Stradivarius?

Co je nového u značky Stradivarius?

14. února 2015, Stradivarius, Stradivarius novinky, dámské oblečení, trendy 2015, zima 2015, jaro 2015, doplňky

Sponzorované odkazy

Venku to na jaro zatím nevypadá, ale zima také nebude trvat věčně. A právě na období, které bude tak nějak mezi, se soustředí novinky u značky Stradivarius. V sekci Just in najdeme příjemné svetříky, vzorované kalhoty, trendy košile, slušivé sukně i tenčí kabáty, které budeme možná už brzy moci začít nosit. Především je ale nová kolekce mladistvé značky Stradivarius plná trendů nové sezóny, které ve vašem šatníku rozhodně nesmí chybět.

Mezi hlavní trendy sezóny jaro/léto 2015 patří denim. Tento oblíbený materiál se těší obrovské popularitě a ukazuje se nám v mnoha různých tvářích. V jarní výbavě by vám určitě neměly chybět volné boyfriend jeans, nejlépe s několika dírami na kolenou a sepranou přední stranou.

Vzorům vévodí u Stradivaria proužky, a to především ty horizontální. Zdobí mikiny, topy, sukně, šaty i svetříky, působí hravě a nespoutaně a především mají šmrnc. Hned za nimi jsou pak veselé puntíky, které se zase usídlily hlavně na chinos kalhotách v černobílé variantě. Tato barevná kombinace je oblíbená také napříč celou kolekcí, ale i u jiných značek. Stradivarius ji navíc doplnil o řadu zajímavých doplňků, a tak se nudy není rozhodně třeba bát!

Do černobílého bloku ale vstupují i další barvy. Perfektně k nim ladí například tmavě modrá, ale i smaragdová a žlutá. Ty kolekci vdechují dojem blížícího se jara a i v podobě rozmanitých doplňků působí vesele a svěže.

Kolekce Stradivarius je plná sukní a šatů. Sukně mají často slušivý a elegantní pouzdrový střih, zatímco šaty jsou střiženy do „áčka“, jak velí letošní trendy. V nové sezóně bude velmi trendy délka midi, se kterou se zde také setkáváme.

V neposlední řadě je třeba zmínit doplňky. Váš outfit může oživit například klobouk, kabelka s třásněmi, další velký hit sezóny** jaro/léto 2015**, nebo šátky poseté nevšedními potisky.

Zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu