Objevte uvolněnou a pohodlnou módu v kolekci Lindex Extended 2015

Objevte uvolněnou a pohodlnou módu v kolekci Lindex Extended 2015

16. února 2015, Lindex, Lindex Extended, Lindex Spring 2015, jaro 2015, dámská kolekce, jarní kolekce Lindex, pohodlné oblečení, trendy 2015

Sponzorované odkazy

Značka Lindex nám pro jaro 2015 servíruje další kolekci. Nese název Extended a zaměřuje se na jeden výrazný trend nové sezóny, kterým je jednoduchost. Ta je odrazem našeho způsobu života, kde se zdá návrat k základům ve světě plném stresu a psychické zátěže tím nejdůležitějším. Jednoduchost je navíc styl, který zkrátka nikdy nevyjde z módy, a sázka na něj je vždy sázkou na jistotu. Dostane tuto sezónu i vás?

„Naše hledání perfektního oblečení pro vytvoření vašeho šatníku pomocí pouze několika, zato vynikajících kusů s maximální variabilitou, je neustálý proces,“ říká Nina Starck, vedoucí oddělení designu ve společnosti Lindex.

Siluety v Extended kolekci Lindex 2015 jsou nenuceně čisté a nesou se v neutrálních tónech. Volnost a prodloužená délka jsou klíčem k pohodlí, které oceníme v každém ročním období. Potisky v kolekci se nechaly inspirovat přírodou jako kameny, oceánem, nebo dřevem a skvěle doplňují celého ducha této linie.

A jaké jsou klíčové kousky nové sezóny jaro/léto 2015? Chybět by ve vašem šatníku určitě neměly košile, linie pasu „paper bag“, tkaná trička, černobílé potisky a kalhotové sukně ve zkrácené délce.

Kousky obsažené v kolekci Extended se dají využít při mnoha různých příležitostech. Jsou vhodné pro odpolední posezení s přáteli i romantikou procházku městem. Najdeme tu i elegantnější outfity, které můžete s klidem obléci do práce. Nejvíce zde však oceníme přirozenost a pohodlí, díky nimž se ve všech těchto kouscích oblečení budete cítit příjemně a svěže.

Kolekce Extended si vystačí téměř s minimem doplňků, všechny jsou však originální a dodávají outfitům na zajímavosti. Jako například hnědý kožený pásek zdobící černé šaty, nebo výrazný černobílý náhrdelník, který oživí každý jednoduchý top. A pokud váháte, co nazout na nohy, potěšeny budou především ty ženy, které si nelibují v podpatcích. Kolekci vévodí jednoduché sandály v černé nebo bílé barvě, které zaručují maximální pohodlí.

Zdroj:TZ Lindex

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu