Doplňky nejen na kabáty – kožešinové límce opět v módě!

Doplňky nejen na kabáty – kožešinové límce opět v módě!

18. února 2015, kožešinový límec, kožich, trendy, faux collar

Sponzorované odkazy

Šály a nákrčníky mají pomalu dohráno. Šach mat jim jednoznačně dávají kožešinové límce a kabátky. Takové kabátky se svou délkou často blíží bolerku a jejich využití slouží především na ozdobu šatů nebo také sportovních outfitů v duchu denim módy. Troufám si říci, že se teď mnohým pootvírá nožík nespravedlnosti v kapse. Nemusíte mít obavy, většina značek dává přednost umělým kožešinám. Sníh pomalu zasypává naše ospalé únorové dny. Pojďme se vyšvihnout v hřejivém kabátku dozdobeném kožešinovým límcem.

Jako první můžeme vzít v úvahu velikost kožešinového límce. Objevují se velmi decentní modely v menším provedení, které jsou vhodné zejména na dozdobení šatů, topů nebo svetříků elegantnějšího rázu. Takové kožešinky seženeme na příklad v nové kolekci značky Liu Jo. Zajímavé kousky nabízí i značka River Island.

Jelikož jsme si během posledních let výrazně oblíbili kožešinové vesty, jistě nám nebude dělat problém, zvyknout si na poměrně velké kožešinové límce. Nejen, že se hodí téměř na jakýkoliv střih kabátu, ale navíc je můžeme snadno skombinovat i s volnočasovým oblečením.

Dnes je možné koupit si kabáty s odepínatelným límcem, ale my teď máme na mysli samotné límce. Velmi módní je nošení límců na bikerské bundy. Oblíbený „motorkářský“ styl tak dostává zcela nový punc a nádech elegance. Prolínání stylů je navíc v těchto sezónách více než žádoucí.

Kožešinové límce a pánská móda

Jestli se domníváte, že kožešinové límce jsou trendem pouze v dámské módě, tak se mýlíte. I pánové si mohou dopřát kouzlo tohoto specifického doplňku. Vyniknout jej ovšem, na rozdíl od žen, nechají právě na kabátu nebo bundě.

Barva límce nemusí být pouze v přírodních tónech. Jedním z trendů na vzestupu je ombré – barevné přechody. To samé platí i u kožešinových kabátků. Odvážnější si mohou klidně pořídit kožich, protože příští sezónu budou opět v módě.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu