Bohémský styl v kolekci Bershka Girl jaro/léto 2015

Bohémský styl v kolekci Bershka Girl jaro/léto 2015

19. února 2015, Bershka, Bershka Girl, kolekce Bershka, dámská kolekce, jaro 2015, léto 2015, trendy 2015, módní trendy

Sponzorované odkazy

Pokud milujete 70. léta, zamilujete se i do nejnovější kolekce španělské značky Bershka pro nadcházející sezónu jaro/léto 2015. Jednotlivé looky jsou jako stvořené pro nespoutané léto, trendy boho-chic styl a návštěvu nejrůznějších festivalů. Uvolněná atmosféra z nich přímo číší a je tak snadné se do této kolekce zamilovat! Podlehnete i vy?

Volné blůzky, supermini kraťásky, neodmyslitelné květované vzory, kalhoty s vysokým pasem a mnoho dalších kousků inspirovaných dobami minulými má v kolekci Bershka své místo. Dohromady pak vytváří atmosféru, která vás přiměje těšit se na teplejší období ještě více.

Denim si letos říká o pozornost velmi výrazně a perfektně pasuje i do nové kolekce Bershka, kde ho je všude plno. Seprané džíny a košile, staré dobré „lacláče“, mini šortky s roztrhanými detaily i barevný denim, vše našlo v této kolekci uplatnění a denim zde skvěle koresponduje s retro náladou.

Křiklavých barev se zde nedočkáme. Letošnímu jaru a létu budou vládnout tóny spíše pastelové a v mnoha případech si návrháři vystačili s neutrálními tóny. Kolekce Bershka je laděna do bílé, černé, světle růžové a mnoha odstínů modré. Mezi sebou se pak tyto tóny skvěle doplňují a výsledkem jsou romantické a dívčí outfity.

Mezi další trendy, které můžeme vidět v kolekci Bershka pro jaro a léto 2015, a které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti, se řadí například háčkované a krajkové cardigany. Ty zdůrazňují celou retro náladu kolekce. Neodmyslitelné jsou dále proužky v námořnickém stylu, od loňska se mezi trendy drží také nejrůznější nápisy, které zdobí topy i mikiny spolu s výraznými potisky. Vzorům letos vévodí, jak už bylo zmíněno výše, ten květinový, který je velmi pestrý, odvážný a plný velkých oslnivých květů. Nebojte se ho kombinovat i s jinými potisky, nebo nápisy.

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu