Užijte si končící zimní sezónu v trendy vlněných šatech!

Užijte si končící zimní sezónu v trendy vlněných šatech!

20. února 2015, zimní šaty, teplé šaty, zima 2015, pletené šaty, vlněné šaty, dámské šaty, nude odstíny, zemité tóny, baby pink, trendy, dlouhé šaty, H&M, Topshop, Asos, Zara

Sponzorované odkazy

Nemůžete se už dočkat jara, až budete moci konečně vysvléknout huňaté bundy a dopřát si na sebe něco, v čem nebudete konečně vypadat jako eskymák? Počasí nám sice stále ještě nepřeje a teplá sezóna je v nedohlednu, ale nebojte. Existuje malá záplata na ženskou duši. Pokud jste si myslela, že dámské šaty jsou pouze jarní/letní či plesovou záležitostí, jste na omylu! Pro konec letošní zimní sezóny by mohly být klíčové aktuálně trendy dámské vlněné šaty. Navodí krásně atmosféru přicházejícího jara, a přitom ještě koncem zimy perfektně zahřejí.

Asos

Velice široký a pestrý výběr dámských vlněných šatů naleznete samozřejmě na jednom z největších internetových celosvětových e-shopů www.asos.com. Mnoho slečen a žen si tento portál značně oblíbily, tak proč to nezkusit také. Vlněné šaty z obchodu Asos oplývají nejnovějšími módními trendy. Barevně jsou laděné do zemitých tónů, nude odstínů či ženské smyslné červeně a holčičí baby pink. Vybírat lze z různých délek. Pro ty odvážnější tu jsou kratší pletené šaty, avšak s dlouhým rukávem a pro teplomilné zase delší šaty nad kotníky někdy dokonce i s mini rolákem u krku.

H&M

Pokud internetovým nákupům neholdujete či si nejste jistá, jestli byste obstála, kamenné obchody mají dámské vlněné šaty také na skladě. Například známá značka H&M se nechala slyšet a pro své zákaznice připravila pár modelů. Vlněné šaty z této nabídky se vymykají tím, že nejsou jednobarevné, ba naopak, hýří různorodostí a sami sebe doplňují. Vypadají velmi elegantně, a proto bych se nebála z nich udělat konzervativní model do příslušné práce, pohovor či jinou důležitou schůzku.

Topshop

Značka Topshop, která u nás v České republice nemá ještě takové zázemí, a proto se jí zatím nedostalo příslušného uznání, mě nabídkou dámských vlněných šatů nadmíru potěšila. Uspokojivý a dostatečný výběr sortimentu v trendy barevných adaptací a několik možností střihů. Co víc si jen přát? Zapomněla jsem dodat, že vše za přijatelnou cenu v pouze jediném kamenném obchodě v Palladiu v Praze. Jednobarevné pletené šaty Topshop jsou skvělým módním kouskem, jelikož nabízí obrovské množství kreativního zdokonalení. Smíte být nápadité a pohrát si s maxi šperky, výraznými doplňky, obuví nebo ozdobnými pásky.

Zara

Od stylové španělské módní značky Zara jsme samozřejmě vlněné dámské šaty museli čekat. Značce Zara je blízká veškerá móda, která ženy uvádí na vrchol aktuálních trendů a dává jim tak pocit výjimečnosti. Se svými zákaznicemi to zkrátka Zara umí a nabídne jim vše, co jim na očích vidí. Proto také do svého sortimentu zařadila pletené zimní šaty. Jdou ruku v ruce s aktuálními trendy a jsou i velmi všestranné. Je pouze na vás, jakou tvář jim dáte. Lze z nich vytvořit elegantní šaty do společnosti, pohodové oblečení do města či neformální a přesto vkusný outfit na schůzku s přáteli.

Zdroje: www.asos.com www.hm.com www.topshop.com www.zara.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu