Adidas StellaSport: zářivá kolekce ve stylu pop art

Adidas StellaSport: zářivá kolekce ve stylu pop art

23. února 2015, adidas, sport, stella, mccartney, kolekce, jaro, 2015

Sponzorované odkazy

Nová sportovní kolekce značky adidas je přímo ukázkovým vzorem pulzujícího života, zářivými barvami a svěžími vzory, kterými si získá srdce každé akční a sportovně založeně dívky či ženy. Nová kolekce Stellasport spojuje moderní trendy, kreativitu Stelly McCartney a funkční technologie značky adidas.

Tato kolekce je určená všem akčním a moderním ženám, které ji určitě využijí nejen při sportovních aktivitách, ale i během dne. Dcera slavného zpěváka, britská světoznámá návrhářka Stella McCartney v kolekci spojila funkční technologie s jedinečným stylem, který se hodí jak do posilovny, tak do pulzujícího města. Nepřehlédnutelný energický náboj a inspirace pop artem nenechají žádnou milovnici sportovní módy chladnou. V netradičním sportovně-tanečním pojetí proběhla i samotná módní přehlídka a prezentace kolekce. Jednotlivé sportovní kousky jsou opravdu krásné, velice barevné a hravé. Proto se nebojte a buďte taková, že budete v davu vynikat, právě s novou kolekcí adidas s názvem „Stellasport“. .<>  

Celá nabídka přináší poměrně hodně pestré barevné kombinace, ale i navzdory tomu jednotlivé kousky nekřičí přehnanou divokou extravagancí. Designy sportovních triček, podprsenek a legín jsou navrhnuté z rychleschnoucích climaliteTM materiálů, které zajišťují maximální pohodlí a komfort pro každodenní nošení, a tak nejlépe vyjadřují celkovou myšlenku této kolekce.

Hravá kolekce zahrnuje nezbytné doplňky, obuv, základní i skutečně odvážné modely a vyzývá ke spontánním kombinacím a kreativitě. Ať už míříte na hodinu jógy, do posilovny, na běžecký ovál nebo do bazénu, všude můžete ukázat svůj temperament a bavit se pestrou kolekcí. Zapomeňte na stará nudná pravidla, je načase popustit uzdu fantazii a vyniknout mezi šedým davem.

Kolekce adidas StellaSport je nyní dostupná ve všech značkových prodejnách adidas a v e-shopu www.adidas.cz/StellaSport.

Zdroj: www.adidas.cz

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu