Buďte mimořádná s jarní kolekcí bot Humanic!

Buďte mimořádná s jarní kolekcí bot Humanic!

27. února 2015, Humanic, Humanic jaro 2015, kolekce Humanic, dámské boty, boty jaro 2015, polobotky, lodičky, baleríny

Sponzorované odkazy

Jaro už se k radosti mnohých z nás nezadržitelně blíží a naskýtá se tak příležitost oživit náš botník několika novými kousky. Jistě bude příjemné zout po dlouhé době kozačky a neohlížet se při výběru bot jen na to, aby nám v nich bylo teplo a podrážky se příliš neklouzaly. Jaro nám nabízí mnohem pestřejší výběr typů bot než zima, a byla by škoda toho nevyužít! Dnes si představíme kolekci jaro 2015 značky Humanic, která nám jako obvykle nabízí tři linie tak, aby si na své přišly elegantněji i sportovněji laděné dámy. Je opravdu z čeho vybírat, takže se pojďme podívat, co si pro nás Humanic pro nadcházející období připravil.

Harmony

V první linii nesoucí název Harmony se setkáváme především elegancí a neutrálními tóny. Střetává se zde například nude a černá, bílá a tělová či pudrová s jemně růžovou, čímž vznikají smyslné kontrasty podtrhující ženskost. Napříč touto linií vládne pohodlí. Většina bot je plochá, podpatky je zdobí zřídka. Tyto jemné a romantické balerínky, polobotky na šněrování i kotníčkové boty využijeme ke každodenním příležitostem, kdy nám budou velmi stylovým a pohodlným společníkem.

Miami Pop

Zatímco Harmony zaujala nadčasovostí a romantickým laděním, Miami Pop hledí do budoucnosti a představuje nám velmi moderní obuv, kterou nelze přehlédnout. I zde sice vidíme tělové odstíny, černou a bílou, vše ale propojují sytá modrá a jarní žlutá. Letošní móda má tendenci inspirovat se světem sportu a tento trend je patrný i v linii Miami Pop. Odpovídají tomu i velmi moderní materiály jako PVC, síťovina, nylon či neopren nebo světelné efekty. Tyto boty jsou zkrátka ideální pro průkopnice nových trendů a ženy, které se nebojí ničeho!

Sneakers Delight

A na závěr je tu dávka nestárnoucích tenisek v novém kabátě. Značky jako Nike, adidas a mnoho dalších představily pro letošní jaro 2015 tenisky v kontrastních barvách, s četnými pruhy a decentními logy, které zbytečně neodvádějí pozornost od perfektně propracovaného designu.

Zdroj: www.humanic.net

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty, lodičky a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu