Festivalová kolekce Coachella od H&M

Festivalová kolekce Coachella od H&M

28. února 2015, grafické potisky, tuniky, třásně, bohémský styl, boho, hippie, Woodstock, festival, krajka, trendy, jaro 2015, léto 2015, party, Coachella, H&M, festivalová móda

Sponzorované odkazy

Už se stejně jako já těšíte na teplou sezónu a s ní spojené festivaly, venkovní party, tematické srazy a koncerty? Tak to vás určitě stejně jako mě zaujme festivalová kolekce Coachella, kterou letos připravuje módní značka H&M nebo správněji H&M Loves Music. Naleznete zde vše, co je pro tyto typy venkovních akcí potřeba. Pohodlné a trendy oblečení, příjemnou obuv na chození, potřebné módní doplňky a zajímavé šperky.

Proč Coachella, a co přesně termín Coachella znamená? Pokud nevíte nebo si nejste jisti, tak vám s definicí tohoto slova pomohu. Coachella je hudební a umělecký festival, který se koná každoročně dva týdny po sobě ve městě Indio v Kalifornii. Poprvé byl pořádán roku 1999. Akce nabízí mnoho žánrů hudby (indie, rock, hip-hop, dance,…), ale i výtvarnou instalaci a sochy. Letos v roce 2015 se tento festival uskuteční o víkendech 10. – 12. dubna a 17. – 19. dubna. Vstupenky se však začali prodávat již začátkem ledna a vyprodané byly téměř do dvaceti minut. Letošním trhákem budou AC/DC, Drake, Jack White, Nero, David Guetta, Kele a Lykke Li. Pokud byste se na Coachella Valley Music and Arts Festival chtěli podívat, budete muset mít štěstí v některé ze soutěží, kde se hraje o vstupenky na tuto akci nebo hledat na webových inzercích.

A co společného má módní značka H&M a festival Coachella? Značka je již šestým rokem oficiálním sponzorem této akce a právě letos se rozhodla utvořit kolekci, která se začne prodávat v Severní Americe 19. března a po celém světě stejně jako na e-shopu 26. března. Krom toho bude mít samozřejmě H&M ve festivalovém areálu i svůj vlastní stan se speciálním zbožím.

Kolekce Coachella od H&M se nese v trendy bohémském stylu. Bůhví, proč máme v hlavách zaryto, že k festivalům patří toto boho oblečení. Možná je to kvůli nejznámějšímu hudebnímu festivalu všech dob roku 1969, kterým byl Woodstock, kde značnou část účastníků tvořili takzvané ,,květinové děti“, jejichž hlavní ideou byl mír, láska a porozumění. Hlavní doménou hippies byl odlišný vzhled v podobě osobních oděvních stylů, multietnické oblečení, nudismus a neformálnost. Všechny tyto znaky nalezneme i v kolekci Coachella od H&M.

Mladým ženám a dámám H&M nabízí tuniky, topy, šaty, sukně, šortky a kalhoty, kde budou hrát svou důležitou roli třásně, krajka a široké nohavice. Pro muže tu jsou trička a šortky s grafickými potisky. Festivalová móda by se nemohla obejít ani bez módních doplňků, jako jsou tašky a kabelky, do kterých lze dát vše potřebné, šátky, sluneční brýle nebo také kapesní hřebínek se zrcátkem. Kolekce Coachella poskytne i několik modelů květinových věnečků, s kterými si můžete ozdobit prakticky cokoli. Festival Coachella je jednou z nejočekávanějších hudebních akcí v USA a kolekce od H&M vám dává možnost být její součástí.

Zdroje: www.hm.com www.hmlovesmusic.tumblr.com

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu