Načerpejte inspiraci! - Svatební šaty jaro/léto 2015

Načerpejte inspiraci! - Svatební šaty jaro/léto 2015

3. března 2015, koktejlové šaty, šaty bez ramínek, trendy, svatební šaty, vintage, mořská panna, krajka, průhledné, trumpeta, jaro/léto 2015, svatba, nevěsta, dlouhé šaty, krátké svatební šaty, antické šaty

Sponzorované odkazy

Na sezónní svatební trendy čeká každá netrpělivá nevěsta. Letos na jaře a v létě 2015 se toho od minulých sezón moc nezměnilo. Opět bude vévodit dokonalá krajka, která ke svatebním šatům jednoznačně patří. Působí ladně a žensky. Budoucí manželky se také v letošní teplé sezóně více obnaží. In budou odhalená ramena, takže šaty bez ramínek či s širšími spadajícími ramínky, nebudou šlápnutím vedle. Ukazovat se budou i jiné části těla, jelikož trendy budou i průsvitné látky, jež mohou být použity v oblastech dekoltu, zad či rukávů.

A u jakých střihů svatebních šatů budou tyto trendy využity? Jarní a letní sezóna si přímo žádá krátkých šatů. Sluníčko, teplo a příjemný vzduch krátkým svatebním šatům přímo přeje. Vybírat lze z elegantních koktejlových šatů či rozpustilých dívčích. Uvědomme si, že délka krátkých šatů nemusí být nutně extra odvážná a dosahovat délky nad kolena. Mezi krátké svatební šaty zařazujeme všechny, které se nedotýkají země. Například střih délky do půlky lýtek vypadá velice netradičně a tím pádem i efektivně.

Pokud chcete být formální a typickou nevěstou, jistě zvolíte svatební šaty dlouhé. I ty se budou v jarních a letních měsících krásně vyjímat. Střihy dlouhých šatů se mohou také dosti lišit. Za poslední roky je velmi trendy takzvaný styl mořské panny. Úzký střih šatů se v dolních částech rozšiřuje do dlouhé vlečky. V mnoha případech je horní a spodní část šatů výrazně oddělena použitím rozdílně zpracovaného materiálu. Trumpetový střih je oproti tomu méně dramatický a výrazný. Úzký střih a jemné rozšíření vytváří dokonalou siluetu těla.

Všechny výrazné trendy svatebních šatů v tomto toce se nejlépe uplatňují na takzvaných vintage šatech. Nechte se inspirovat svatebními šaty svých babiček či dokonce prababiček. Vintage šaty dodají vaší svatbě elegantní vzhled dávných dob, a přitom krásu nových materiálů a střihů. Krajka a nádherné zdobení, kterým se na vintage svatebních šatech skutečně nešetří, vás ohromí.

Stále ještě přetrvává i trend antických šatů. Zde zajdeme v minulosti ještě mnohem dál než do éry našich prababiček. Tyto svatební šaty sahají do dávných dob řeckých bohyň. Každá z žen by se chtěla cítit jako bohyně krásy a lásky Afrodita či jako jiná z bájných dam (Héra, Artemis, Athéna,…). Jaká jiná lepší příležitost k tomu může být než nejkrásnější den vašeho života. V antických svatebních šatech se budete cítit sebevědomě, pokud si uvědomíte, co představují. Splývavá látka, která je vyztužená jen v oblasti prsou a někdy ani to ne, je příjemná na omak i na nošení.

Zdroje: www.houseofbrides.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní peklo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu