Vlasové experimenty, barevná sezona se blíží!

Vlasové experimenty, barevná sezona se blíží!

15. března 2015, hair, chalk, trendy, vlasy, moda, jaro

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte zrovna o nové vlasové změně, chcete barvu oživit nebo být úplně jiná? Na český trh právě přichází úplná novinka ve vlasových trendech. Jejich název je hair chalk nebo-li vlasové křídy, jedná se o barevné tuby, na zvýraznění image. Nebojte se dát svým vlasům novou šťávu. Přicházející sezona si žádá trošku extravagance, proto se pusťte do experimentování hned teď a vyzkoušejte barevné křídy na vlasy.

Barevné pramínky se v sezoně jaro/léto 2015 opět hlásí o slovo. Tentokrát si vlasoví stylisté opravdu pořádně vyhráli. Namísto dlouhých pramínků obarvených po celé délce, které jsou již passé, nabarvili jen několik pramenů ve spodní části hlavy. Někteří je dokonce nabarvili opačným směrem, od kořínků do poloviny jejich délky. Dejte sbohem ombré stylu a přivítejte barevné křídy, aplikace je velmi jednoduchá, že ji zvládnete samy v pohodlí svého domova v nabídce je nepřeberné množství barev a je jen na vás kterou si vyberete. Nejlepší na křídách je, že se vymývají a tak můžete být každý den jiná jako chameleon.

Ozvláštnit účes tímto způsobem není vůbec těžké! Zkuste barevné vlasové křídy v široké paletě barev, které nabízí například L´Oréal Paris nebo Powder Spray od label.m. Vlasy si nezničíte a díky jejich snadnému vymytí můžete experimentovat s barvičkami, jak se vám zlíbí. Doporučujeme před první aplikací shlédnout ilustrační videa, kde vám přesně popíší aplikaci. Přestaňte se bát a dejte průchod svému extravagantnímu já!

Jedno je ale jisté, první teplé měsíce tohoto roku ovládne modrá a růžová. Tyto barvy, ve svých pudrově pastelových tónech i výrazných odstínech tyrkysové až modrozelené až neonově růžové, boduje na plné čáře. Připravte se, extravagance zavládne nejen ve vlasových trendech ale také v líčení, lakování a samozřejmě v módě! Máme se tedy letos na co těšit.

Zdroj: pinterest.com

Autorem článku je Martina H.. Článek najdete v kategorii kosmetika a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu