Nejnovější kolekce pro ni! – CCC jaro/léto 2015

Nejnovější kolekce pro ni! – CCC jaro/léto 2015

17. března 2015, levná obuv, boty na podpatku, gepardí vzor, hadí kůže, korálová, mátová, královská modř, trendy barvy, Anja Rubik, třásně, CCC, Lasocki, kožená obuv, jarní obuv, letní obuv, sandály, kabelky, kožené kabelky, trendy, květinové vzory, zvířecí vzory, animal

Sponzorované odkazy

Obuvnická společnost CCC, která se u nás těší velké oblibě, si pro následující sezónu pro své zákaznice připravila širokou škálu módních trendů. Všechny ženy se mohou těšit na nejmodernější modely obuvi a kabelek vyrobených z kvalitních materiálů, jež byly pečlivě vybrány.

Pro limitovanou kolekci obuvi CCC, která je inspirovaná světem módy, nafotila propagační materiál polská supermodelka Anja Rubik. Svou profesionální kariéru započala již ve svých patnácti letech a během ní již pracovala pro světové značky, jako jsou Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior, Oscar de la Renta a mnohé další. Objevit ji lze i na předních stránkách časopisů Vogue, Elle či Flair.

Prodejce obuvi CCC se ve své kolekci jaro/léto 2015 nechal inspirovat několika odstíny barev. Vládnout bude královská modř, mátová a korálová. Trochu netypické barvy, které nemají vůbec nic společného se základní paletou. O to víc je kolekce ojedinělá a bezpochyby tak zaujme vaši pozornost.

Jaru a létu 2015 budou stále dominovat i vzory. Především pak květinové a zvířecí. Tyto motivy se dají uplatnit jak na obuvi, tak i na módních doplňcích, jakými jsou například kabelky. Výběr je jen na vás! Sandály evokující hadí kůži nebo raději kabelku připomínající srst nejrychlejšího suchozemského zvířete geparda?

Všechny ženy, které chtějí vypadat půvabně a šarmantně, určitě zaujme i nabídka klasické obuvi. V obchodech CCC totiž naleznete i výběr z kolekce polské obuvnické značky Lasocki. Zajisté jste o ní již slyšely. Produkty této značky se pyšní jedněmi z nejlepších druhů přírodních kůží. Sortiment je tedy velice kvalitní. S ohledem na pohodlí a zdraví všech nositelek těchto značkových bot jsou vyráběné ručně. Nemusíte mít ani obavy z toho, že by ceny obuvi Lasocki byly nějak přemrštěné. Poměr kvality a kvantity je vyvážený. Ceny kožené obuvi se v letošní kolekci pohybují okolo 1 500,– Kč a hodnota dámských kabelek Lasocki je cirka 700,– Kč.

módních kabelek spoléhá společnost CCC na eleganci a praktičnost, kterou by měl onen módní doplněk splňovat. Od svého ,,příručního zavazadla“ každá žena očekává nejenom barvu, kterou lze snadno sladit, trendy střih a detaily, co umí zaujmout. Kabelka je pro mnohé z nás druhou hlavou, kde nalezneme, někdy dost obtížně, vše potřebné. Měla by nám být nápomocná, tudíž by měla zahrnovat i kritéria jako je dostatečná velikost, pohodlné nošení a provedení, na které se můžeme spolehnout. Pokud jste alespoň jedenkrát navštívila obchod CCC, tak víte, že s dostatečným výběrem kabelek můžete počítat. V letošní kolekci jaro/léto 2015 se každá z nich vyznačuje dokonalou úpravou a některé i drobným doplňkem v podobě ozdobné třásně, které jsou mimochodem letos velice in.

Zdroje: www.ccc.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kabelky, letní boty, lodičky, luxusní kabelky, módní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu