Give me oversize! Stylová a komfortní móda je stále in

Give me oversize! Stylová a komfortní móda je stále in

19. března 2015, oversized, kabáty oversize, mikiny oversize, Mango, zvonové kalhoty, jarní trendy

Sponzorované odkazy

Nejen drobné Japonky si zamilovaly obří kabáty, vytahané svetry a pánská trika. Vše, co je velké, se teď nosí. V kombinaci se zvonovými kalhoty v duchu hippies a rozevlátou košilí v boho stylu, se nám rýsuje zajímavý módní koktejl. Jarní dny přivítáme pohodlným oblečením a zajímavými doplňky. Zapomeňte na basic džíny a upnutá trika. Móda by měla působit ležérně, svobodně a nespoutaně. A koneckonců my bychom se tak měli i cítit.

Když už zvony, tak pořádné

Chvíli se módní návrháři potýkali s návratem kalhot s vysokým pasem, protáhnutých do širších zvonů. Stačilo doplnit je halenkou a vyšším podpatkem a stal se z nich velmi stylový outfit. V současné době se klade daleko větší důraz na uvolněný styl. Ostatně jak jsme zmínili v úvodu, čím více ležérní styl, tím lépe. Porozhlédnout se můžete i v regálech s tepláky. Zcela oblíbený typ oblečení napříč sezónami. Zejména tepláky s nižším sedem si našly přímo davy příznivců. Proč tedy nevyzkoušet extra velké tepláky, doplnit je o delší svetr a pohodlné sneakers!

Oversize mikiny nosí i muži

Nemám teď na mysli mikiny ve stylu hip hop fanoušků, kteří si volné mikiny rozhodně oblíbili. V nabídkách značek jsou speciálně střižené mikiny s velkým důrazem na módnost. Nosí se k nim především slim kalhoty, kotníčkové boty nebo tenisky.

Stále trendy oversize kabáty

Na řadu přichází moje oblíbená kategorie a tou jsou oversize kabáty. Něco neuvěřitelně pohodlného, něco, co se dobře nosí absolutně ke všemu…Něco, čeho mám sama plný šatník. Od vlněných kabátů na zimu, přes svetrové kabátky až po lehoučké jarní kabátky.

Komu nevadí unisex móda si společně s partnerem jistě vybere kousek vyhovující oběma. K dispozici jsou kromě mikin i volné košile a svetry. Z mé zkušenosti je svetr v přiměřené velikosti skvělým doplňkem a v naší domácnosti je o ně vždy přetahování.

Zdroj: www.asos.com , www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu