Jaro dorazilo! – Dámská a pánská kolekce značky Baťa

Jaro dorazilo! – Dámská a pánská kolekce značky Baťa

20. března 2015, aktovka, taška do práce, mokasíny, kožená obuv, kotníčková obuv, lodičky, sandály, nízká obuv, boty na podpatku, bucket styl, jarní kolekce, Baťa, jaro 2015, trendy, unisex, dámské kabelky, třásně, polobotky, boots, pánské tašky, Hobo bag, messenger

Sponzorované odkazy

I když to s aktuálními teplotami není ještě tak vábné, jaro už je tady. První krokusy už pomalu odkvétají, sedmikrásky začínají zpod zeminy vystrkovat své malé hlavičky a kočky se mrouskají. Už i příroda je na teplou sezónu připravená, tak bychom za ní neměli zaostávat. Již jsme víceméně seznámeni se všemi jarními trendy v oblasti oblečení a módních doplňků. Jak to ale vypadá v nejnovějších kolekcích obuvi? Ukážeme si jarní nabídku naší legendární české obuvnické firmy Baťa.

V dámské sekci představuje Baťa obuv a kabelky s trendy perforací (proděravění). Nejde o žádný kaz či druhou jakost. Díry jsou záměrné. U obuvi a dá se říci, že i u dámských kabelek zajišťují prodyšnost. Boty tak odbourávají pot vašich nohou a nemusíte se obávat zbytečného zapaření. I když se rozhodnete pro silonkové ponožky nebudete se muset bát někde zout. Proděravění má i velice účinný estetický zážitek. Kombinace perforované obuvi a kabelky zajišťuje 100% působivost.

Baťa právě nyní nabízí na pultech svých kamenných obchodů i dámskou stylovou kotníčkovou obuv s flitry a kovovým zipem po straně. Oblíbený model kotníčkových tenisek se skrytým podpatkem vás budou inspirovat. Značka Baťa se nechala motivovat pánskou obuví a nabídne i několik modelů unikátních dámských polobotek se šněrováním v Derby stylu. Pohodlná obuv, kterou nebudete chtít opustit ani v létě. Rafinovaná je také elegantní pásková obuv na vysokém podpatku, ale i nízká obuv může být atraktivní a o tom nás přesvědčuje Baťa na modelech dámské obuvi v Loafer stylu k lehkému nazutí. Nízká podrážka, protažená špička a výřezy na bocích vám zaručí dokonalé pohodlí.

Mezi kabelkami máte v kolekci Baťa také neuvěřitelný výběr. Hlavní roli zde budou ale hrát především prostorné kabelky. Například praktická kabelka se stylovými třásněmi, které zařazujeme letos na jaře mezi přední trendy. Delší ucho této kabelky zajišťuje snadné nošení, tudíž nebude problematické si ji ihned oblíbit. Klasiku zde reprezentuje kabelka ve střihu Hobo bag, která je nabízená v pěti barevných variacích. Dostatek úložného prostoru a ještě vnější kapsička na drobnosti. Co víc si přát? Poslední dobou jsou velice in i kabelky v Bucket stylu s typickým tvarem a uzavíráním na zatahovací provázek. Eleganci a sofistikovanost zastupuje messenger kabelka s originální sponou. Donutí vás nosit jen vše potřebné a nebudete mít tak problém něco v ní nalézt.

Pánskou kolekci pojala značka Baťa v duchu: ,,Stylově do práce“. U obuvi se můžete těšit na originální lesklé polobotky, kožené mokasíny, které se hodí prakticky ke všemu, nápadité šněrované tenisky a semišové Chukka boots. Mám takový pocit, že z této nabídky se musí těšit každý muž.

Ani pánové nebudou ochuzeni o stylové tašky. Baťa představuje například prostornou tašku z textilního materiálu s nastavitelným ramenním popruhem, aktovku se zapínáním na dva magnety, crossbody tašku k nošení křížem přes tělo či unisex tašku jen na to nejnutnější.

Zdroje: www.bata.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kabelky, letní boty, lodičky, tašky a batohy, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu