Květinový potisk v jarní módě

Květinový potisk v jarní módě

1. dubna 2015, květinový potisk

Sponzorované odkazy

Mohla bych se zaměřit na sezónní trendy a hledat jejich inovace. Zajímá mě ale něco jiného. Jak to bude v jarních kolekcích s populárním květinovým potiskem? Prolistuju lookbooky několika značek a nic výrazného mne nezaujme. A pak kliknu náhodně na stránky značky HM a jako první se na mě dívá hedvábný kaftan potištěný tak velkými listy, že by je nešlo přehlédnout. Možná přesedláme z romantických kvítků do divoké džungle, co myslíte?

Autor: www.hm.comAutor: www.hm.com

Minimálně pojetí u značky HM bude v duchu tropů, listů palem, motivů exotických zvířat a výrazných barev. Přesně takové kousky člověka lákají sbalit plavky a vyrazit na dovolenou. Ihned po kaftanu si všimnu hedvábného saka, které vám jednoznačně musím ukázat. Na stránkách ho sice prezentují dohromady s šortkami, ale já bych raději zvolila kontrastnější model. Umím si k němu představit šaty i džíny.

Autor: www.hm.comAutor: www.hm.com

Hledám trochu inspirace a nahlédnu do Season´s New Look. Možná jsem se s džunglí spletla. Vidím motivy květin na šatech a halenkách, které mi jsou důvěrně známé. Voní v nich dřevo starých skříni a pocit vzrušení, kdy jako malé dítě prohledáváte babičce skříň. Po pár letech si z ní sama vezmete staré šaty, poupravíte délku, malinko střih a pyšníte se novým outfitem. Přesně tak na mne působí lookbook značky HM Season´s New Look.

Autor: www.hm.comAutor: www.hm.com

Přesto však modely nepůsobí usedle ani nikterak staře. Ostatně to se často stává. Značka přijde s velkým trendem, ale dívky se v něm ztrácí v čase.

Nesmím zapomenout, na drobné kvítky, v kolekci Zara. Působí na mě opět minimalisticky a poměrně sofistikovaně. Světlé barevné tóny oživené pouze drobnými kvítky. Pohrávání se střihy a s bílou barvou. Hru květů si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách značky Zara pod názvem lookbooku It´s spring. Rozhodneme se letos držet minimalistickou linii módy a zdržovat se výrazných potisků nebo dáme zrovna květinový motivům šanci?

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu