Čepice, hučky a klobouky aneb co na hlavu na podzim

Čepice, hučky a klobouky aneb co na hlavu na podzim

6. listopadu 2010, čepice, klobouk, baret, kulich, náhlavník, klapky na uši, čelenka, Tophsop, Zara, Bershka, H&M, www.shopstyle.com, podzim, pokrývka hlavy, pletený set

Sponzorované odkazy

Moc dobře si nejspíš všichni pamatujeme na to, když jsme byli malí a nosit čepici pro nás bylo téměř až ostudné. Teď, o pár let později, už na podzim vytahujeme naše krásné a huňaté čepky, šmrncovní kloboučky a jiné pokrývky hlavy, protože jsou nejen praktické a zahřejí, ale také patří mezi opravdu stylové módní doplňky. Prostě čepice a jiné okrasy nejde nemilovat. A proto se na výběr čepic a nejen jich dnes podíváme. Okoukneme nabídky butiků Topshop, Zara a Bershka i H&M a nezapomeneme také na luxusní výběr z nabídky internetového shopu „www.shopstyle­.com“.


Tophsop

Módní butiky Topshop nabízí plno náhlavníků čepic, kulichů, kloboučků i baretů. V takovém chlupatém náhlavníku vám nebude zima ani, kdyby venku fučel ten nejsilnější vítr a bylo –20 stupňů. Navíc vypadají naprosto úžasně a jsou stylové. Vybírat si je můžete s vázáním pod krkem a v různých vzorech. Některé z nich jsou vystlány hřejivou kožešinkou, jiné tvoří i vkusná kšiltovka. Jako roztomilé zvířátko můžete vypadat v náhlavníku v animálním potisku. Tento od Topshop má navíc k tomu ještě rozkošná ouška.
I co se týče čepic, je v Topshop buticích z čeho vybírat. Nemám na mysli pouze různé barvy, ale také zdobení nebo odlišné pletené vzory.
Letošní podzim bude podle Topshop nejspíš ve stylu lovení. Ten je reprezentován trendy klobouky s peříčky. Na výběr máte z různých střihů i barev.
Móda alá francouzský styl – to jsou přece barety. Ani ty nechybí v nabídce Topshop. Oblečte si k nim šik kabátek, legíny a obujte kotníčkové botky a město bude patřit vám.


Zara

Ani z oblíbených butiků Zara neodejdete určitě s prázdnou. Najdete tu mnoho druhů, stylů i střihů čepic a dalších typů pokrývek hlavy, které vás rozhodně nenechají zmrznout. Kromě toho se na níže uvedených obrázcích můžete inspirovat celkově zkombinovanými outfity.


Kromě čepic si však pro vás nabídka společnosti Zara připravila nadále také chlupaté náhlavníky nebo stylové nebo široké čelenky přes uši.


Bershka

Kromě výběru z čepic (pletených s bambulkou a dvěma copy nebo jednoduchými s detailem na straně), si v buticích Bershka můžete pořídit také stylové klapky na uši. I ty jsme nosily jako malé děti. Dnes je nenosí jen ti nejmenší, ale i ti dospělí. Chlupaté klapky na uši (a vůbec ne drahé) najdete mimochodem i v buticích H&M.


Shopstyle

Jestliže patříte mezi ty, kteří milují luxus, přepych a značkové věci. Svou pozornost pak můžete věnovat internetové stránce online butiku „www.shopstyle­.com“. Zde najdete pestrá výběr úplně všeho. Pletených bekovek, baret, kulichů, jednoduchých pletených čepic, elegantních klobouků i chlupatých náhlavníků. Všímat si můžete například moderních zvířecích vzorů, čepice se zimními motivy, stylové chlupatiny i okrasné náplety.


H&M

Čepice a jiné pokrývky si mimojiné můžete pořídit i v setu s rukavicemi a šálou. Tento pletený setbaretem pořídíte v butiku H&M. Baret vás přitom vyjde na 299 Kč, rukavice také na 299 Kč a šála na 499 Kč. Takovýto zimní setík bude navíc i dokonalým dárkem pod vánoční stromeček.


„Zdroj“: www.terranovastyle.com, www.hm.com, www.zara.com. www.bershka.comwww.shopstyle,com

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu