Pořádná dávka španělského stylu v pánské kolekci Pull&Bear jaro 2015!

Pořádná dávka španělského stylu v pánské kolekci Pull&Bear jaro 2015!

11. března 2015, kolekce, pánské oblečení, pánská kolekce, Pull&Bear, jaro 2015, trendy 2015, denim, košile

Sponzorované odkazy

Španělská značka Pull&Bear si pro letošní jaro připravila spoustu různých stylů oblékání, mezi kterými se mohou pánové rozhodovat. Naladit se mohou na ležérní vlnu s kolekcí Street Life, Flower Print nás zase donutí těšit se na léto a přivolávat ho záplavou barev. Kolekce Black Label pak nabízí oblečení v jednoduché a perfektně vypadající černobílé kombinaci, Daily Standards pány oblékne do školy i do práce. Pojďme se na bohatou nabídku podívat podrobněji!

Street Life

Výrazné barvy, trička s potiskem a samozřejmě nezbytné tenisky, to jsou hlavní pilíře kolekce Street Life, která se perfektně hodí na volný čas strávený venku. Pohodlí tu hraje důležitou roli a mikiny s kapucí, volná trika či džínové kraťasy ho poskytují dostatek. Kolekce vybízí k tomu, aby se muži nebáli výrazných barev, i ty ke streetové módě patří a světle modrá či oranžová jim bude slušet!

Flower Print

Že se květinový potisk hodí jen do dámského šatníku? Ale kdepak! Mužům sluší stejně jako ženám, a tak si pro letošek tento trend osvojili i oni. Nejen květiny však najdeme v kolekci Flower Print. Setkáme se zde například i s mikinou s motýly, nebo tričkem posetým ptáčky. Nemusíte se však bát přehnané zženštilosti či pastelových barev. Tyto potisky jsou laděny spíše do tmavších tónů, díky nimž mužům opravdu sednou.

Black Label

Pokud patříte k těm, kteří výrazným barvám zrovna neholdují, a raději se oblékáte ve stylu nenápadné elegance, v kolekci Black Label si přijdete na své. Obsahuje kousky výhradně v černé, bílé či šedé a zároveň sází na jednoduchost. Trička zdobí pouze zajímavé detaily, jako kapsička v jiném odstínu, jednoduché slabé proužky nebo rafinovaně umístěný zip.

Daily Standards

Jestliže sháníte oblečení, které můžete nosit ve volném čase každý den, pak nezapomeňte nahlédnout do kolekce Daily Standards. Oblékne vás do školy, do práce, na procházku i na rande a to s velkou dávkou stylu! Jednotlivé kousky jsou univerzální a mezi sebou snadno kombinovatelné. Najdeme tu spoustu denimových kousků, bez kterých se letos neobejdete, jednoduché košile, volná saka, klobouky i kraťasy.

Zdroj: www.pullandbear.com

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu