Pospěšte si, jsou tady mid season sale!

Pospěšte si, jsou tady mid season sale!

9. března 2015, Mid season sale, slevy, výprodej, Pimkie, Orsay, Mohito, Topshop, 50%, 70%, dámské oblečení, trendy, jaro 2015, značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Nacházíme se cirka uprostřed sezón. Kalendářně na rozhraní zimy a jara, ale v oblasti módy už dá se říci mezi jarem a létem. Většina jarních kousků už je rozprodaných a na pultech se dělá místo pro letní plavky, šaty, šortky, sukýnky, crop topy a tak dále. Právě teď je přesně ten pravý čas na slevy. V některých obchodech známých značek se dočkáme spíše slev, které se drží při zemi, ale i tak jsou příjemné a někde slevy dosahují až 70%. Kam za nimi?

SlevySlevy

Topshop

Pokud máte nedostatek všemožných svetrů a bot, zavítejte do obchodu či e-shopu značky Topshop. Slevy v polovině sezóny se dotkly právě jich. Na výběr bude z klasických svetrů nejrůznějších barev, kardiganů, roláků a pletených crop topů, na které je zrovna teď ideální načasování. Velice trendy jsou v tuto chvíli i pletené šaty, se kterými stihnete nadělat ještě mnoho parády. Nabídka zlevněné obuvi značky Topshop se omezuje na nízké kozačky a kotníčkové boty s podpatkem i bez něj. Slevy dosahují krásných 50%.

TopshopTopshop
TopshopTopshop
TopshopTopshop

Mohito

Polská značka Mohito se do mezi-sezónních slev vrhla po hlavě. Věřte mi, že nebudete vědět, co všechno si z výběru zlevněného zboží zkusit. Budou to svetry, topy, košile, boty, šperky, šaty, kabelky, kalhoty či bundy? Některé ceny klesají až o polovinu a to se vyplatí!

MohitoMohito
MohitoMohito
MohitoMohito

Orsay

Oblíbená dámská móda značky Orsay přichází pokaždé se zajímavými slevami, které dokážou uspokojit každou zákaznici. Právě teď začátkem jara nabídne pěkný výběr zlevněného sortimentu až na 70%. Zapůsobit na vás mohou trendy šátky s 50% slevou, které se hodí do každého počasí a lze je využít při každé příležitosti či nejrůznější vršky jako topy, trička, halenky, košile, svetry a svetříky. Všechny ještě stihnete unosit.

OrsayOrsay
OrsayOrsay
OrsayOrsay

Pimkie

Pro mladé slečny a dámy je tu móda značky Pimkie, která vzala taktéž slevy útokem a připravila pro všechny ženy, které chtějí být šik a za dobrou cenu, zlevněnou kolekci svého sortimentu. Oblečení, módní doplňky a obuv. I zde je z čeho vybírat.

PimkiePimkie
PimkiePimkie
PimkiePimkie

Zdroje: www.mohito.com www.orsay.com www.pimkie.de www.topshop.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu