Prázdninová kolekce od Tally Weijl – Get Packin‘

Prázdninová kolekce od Tally Weijl – Get Packin‘

19. dubna 2015, Tally Weijl, léto 2015, prázdniny, dovolená, prázdninová kolekce, plavky, trendy, květinové vzory, pruhované plavky, sluneční brýle, denim, vrstvení, pláž, oversized taška, holiday kolekce

Sponzorované odkazy

Rok utíká jako voda. Ještě před nedávnem jsme bujaře oslavovali Silvestr a nyní už je čas vybírat letní dovolené. S předstihem se k tomu postavila mladistvá značka Tally Weijl, která vás chce ušetřit cestovních horeček a obav z toho, že jste na něco určitě zapomněli. Přichází s prázdninovou kolekcí, kde naleznete veškeré módní kousky, které budou na dovolené zapotřebí. Plážové outfity, nezbytné doplňky, účelné tašky a samozřejmě i plavky.

Nejdůležitější pro váš krásný vzhled na dovolené budou plavky. Ve vašem kufru prostě nemůžou chybět. Já si mimochodem beru na dovolenou vždy vícero plavek, které stihnu pokaždé vystřídat. Ať jsou to pruhované, s květinovými vzory či čisté a jednoduché – Tally Weijl má pro vás všechny! I střihy se podstatně liší. Povšimněte si, že letos budou trendy mašličky a klasické zavazování za krk, které vytváří krásný dekolt tím, že pozvedne poprsí.

Nezapomeňte také na to, že v některých destinacích letních dovolených může být někdy chladno, zvláště pak večer, kdy se brzo stmívá a v noci, kdy sluníčko už dávno zapadlo. Tally Weijl radí přibalit si s sebou do kufru něco lehkého na vrstvení, abyste snáze porazili chlad, a nabízí například krátkou džínovou bundičku, se kterou budete ještě ke všemu trendy, jelikož denim letošní teplou sezónu maximálně ovládl.

Samozřejmě se při cestování neobejdete bez tašky, která může fungovat jako příruční zavazadlo do vlaku či autobusu, kam se vejdou veškeré potřebné doklady, svačinka, papírové kapesníčky, kniha nebo cokoli jiného na zkrácení dlouhého času. Taška skvěle poslouží i na pláž, kam se pro změnu vejdou sluneční brýle, klobouk, časopisy, opalovací krémy, ručník, plavky a něco na převlečení. Není divu, že se značka Tally Weijl ve své prázdninové kolekci zaměřila spíše na oversized tašky, do kterých se toho musí vejít, co nejvíce.

Módní doplňky jsou základní kousky, které dotváří váš outfit, abyste jste se na dovolené mohla cítit ještě více okouzlující. Sluneční brýle, klobouky, sandály a šátky – to vše v obchodech značky Tally Weijl.

Zdroje: www.tally-weijl.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu