Fashion trend: Kožešinové vesty zima 2010

Fashion trend: Kožešinové vesty zima 2010

4. prosince 2010, kožešinové vesty, Michael Kors, Zara, Topshop, Juicy, kožešiny, trendy zima 2010, zima 2010

Sponzorované odkazy

Jistě jsme všichni zaznamenali, že letošnímu podzimu a zimě vévodí kožešinové doplňky a kabátky. Nezáleží ani na tom, jestli se jedná o pravou lišku či broušenou kůži a nebo umělinu. Kožešinové doplňky jsou prostě in a tedy i kožešinové vestičky. Ty začali módní návrháři využívat jako super módní doplněk pro tuto sezónu.

Je pravda, že minulý rok se vesty teprve rozkoukávaly, ale letos už slaví vrcholný návrat a jsou jich plné obchody. Postupně ztrácí i primární účel – zahřát. Hlavní je, aby šly v šlépějích posledních módních trendů.

Vestičky jsou buď celé kožešinové a nebo nebo je kožešinka jen lemuje. Oba způsoby ovšem vypadají šmrncovně a perfektně doladí jakýkoli outfit.

Na obrázku jsou kožešinové vesty Topshop.

Kožešinové vesty – jak je nosit?

Jak jsem již uvedla, výhodou kožešinových vest, je jejich kouzlo doladit jakýkoli outfit. Nemusíte se bát vzít je přes kašmírový svetřík, což bývá jedna z nejčastějších variant nebo k delšímu topu a jeanům či k šatům. Velmi trendy je také uvázat přes vestu pásek.

Na obrázku jsou vesty Zara.

Letos jsou populární zejména dvě barvy kožešinových vest, a to šedá a béžová. Na pultech jsou k dostání i barevné kombinace nebo kombinace různých materiálů, což vytváří příjemný kontrast.

Stále více se začínají vyrábět také černé vesty, které užijete k elegantnějšímu typu oděvu. Praktická černá barva se samozřejmě hodí téměř ke všemu.

Na obrázku vesta Michael Kors.

Vesty nemusí být vyhotoveny pouze z dlouhého chlupu, kožešinové vestičky mohou být i velmi decentní, nenápadné a přesto efektní.

Na obrázku vesta Juicy.

Zdroj: www.shopstyle.com , www.style.com , www.net-a-porter.comwww.topshop.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu