Pospěšte si, jsou tady mid season sale!

Pospěšte si, jsou tady mid season sale!

18. dubna 2015, Mid season sale, slevy, výprodej, Pimkie, Orsay, Mohito, Topshop, 50%, 70%, dámské oblečení, trendy, jaro 2015, značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Nacházíme se cirka uprostřed sezón. Kalendářně na rozhraní zimy a jara, ale v oblasti módy už dá se říci mezi jarem a létem. Většina jarních kousků už je rozprodaných a na pultech se dělá místo pro letní plavky, šaty, šortky, sukýnky, crop topy a tak dále. Právě teď je přesně ten pravý čas na slevy. V některých obchodech známých značek se dočkáme spíše slev, které se drží při zemi, ale i tak jsou příjemné a někde slevy dosahují až 70%. Kam za nimi?

Topshop

Pokud máte nedostatek všemožných svetrů a bot, zavítejte do obchodu či e-shopu značky Topshop. Slevy v polovině sezóny se dotkly právě jich. Na výběr bude z klasických svetrů nejrůznějších barev, kardiganů, roláků a pletených crop topů, na které je zrovna teď ideální načasování. Velice trendy jsou v tuto chvíli i pletené šaty, se kterými stihnete nadělat ještě mnoho parády. Nabídka zlevněné obuvi značky Topshop se omezuje na nízké kozačky a kotníčkové boty s podpatkem i bez něj. Slevy dosahují krásných 50%.

Mohito

Polská značka Mohito se do mezi-sezónních slev vrhla po hlavě. Věřte mi, že nebudete vědět, co všechno si z výběru zlevněného zboží zkusit. Budou to svetry, topy, košile, boty, šperky, šaty, kabelky, kalhoty či bundy? Některé ceny klesají až o polovinu a to se vyplatí!

Orsay

Oblíbená dámská móda Orsay přichází pokaždé se zajímavými slevami, které dokážou uspokojit každou zákaznici. Právě teď začátkem jara nabídne pěkný výběr zlevněného sortimentu až na 70%. Zapůsobit na vás mohou trendy šátky s 50% slevou, které se hodí do každého počasí a lze je využít při každé příležitosti či nejrůznější vršky jako topy, trička, halenky, košile, svetry a svetříky. Všechny ještě stihnete unosit.

Pimkie

Pro mladé slečny a dámy je tu móda značky Pimkie, která vzala taktéž slevy útokem a připravila pro všechny ženy, které chtějí být šik a za dobrou cenu, zlevněnou kolekci svého sortimentu. Oblečení, módní doplňky a obuv. I zde je z čeho vybírat.

Tally Weijl

I značka Tally Weijl se rozhodla rozprodat nějaké pěkné módní kousky ze starších kolekcí. Kouzlo až 70% slevTally Weijl jsem si dopřála tento víkend dokonce i já. Mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že výběr je skutečně široký a objevit se dá rovněž krásné trendy oblečení, které stále přetrvává.

Zdroje: www.mohito.com www.orsay.com www.pimkie.de www.topshop.com www.tally-weijl.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu