Objevte svět s novou kolekcí Orsay pro jaro a léto 2015!

Objevte svět s novou kolekcí Orsay pro jaro a léto 2015!

14. května 2015, Orsay, dámská kolekce, léto 2015, elegantní oblečení, šaty, sukně, trendy

Sponzorované odkazy

Léto je pro většinu z nás spojeno nejen se sluncem, dobrou náladou, nebo třeba žabkami, ale také s cestováním. A protože na cestách můžete načerpat neskutečné množství inspirace, nechává se poznáváním nových krajů unášet i značka Orsay. Téma cestování není v jejich kolekcích žádnou novinkou a vždy můžeme jen s napětím sledovat, kam nás zavedou tentokrát. Jakou destinaci zvolila značka Orsay letos?

Kalhoty 699 Kč, svetřík 699 Kč, kabelka 799 Kč, náhrdelník 499 KčKalhoty 699 Kč, svetřík 699 Kč, kabelka 799 Kč, náhrdelník 499 Kč

Kolekce Orsay nezamířila nikam jinam než do sluncem zalité Kalifornie. A na co se v ní můžeme těšit? Přeci na hru s největšími trendy současné sezóny, kde hlavní roli hrají potisky a vzory. Ty se objevují napříč kolekcí v mnoha podobách – jako grafické i etnické. Kromě pestré palety barev s sebou přináší i vlnu sentimentu, odkaz na šedesátá či sedmdesátá léta je zde nepřehlédnutelný, ale těšit se můžete na novou podobu retro kousků.

Šaty 1399 KčŠaty 1399 Kč

Jak je u značky Orsay zvykem, v kolekci je prezentována především ženskost. Ta je nyní podtržena elegantními střihy, moderními materiály i novými a nevšedními délkami. Aby ale nepůsobila příliš upjatě, koření ji nenápadné sportovní prvky.

Blůza 799 Kč, šortky 549 KčBlůza 799 Kč, šortky 549 Kč

Kalifornská kolekce pro jaro a léto 2015 hýří barvami, ale některé zde vynikají více než jiné. Jsou to především energické tóny modré, oblíbená korálová, elegantní champagne či zářivá žlutá, kterým pak dělají doprovod delikátní tóny béžové a bílá. Rozmanité jsou i materiály použité v kolekci. Těšit se můžete na kousky žakárové, krajkové i plisované.

Sukně 400 KčSukně 400 Kč

Navzdory elegantnímu pojetí nechybí jednotlivým kouskům v kolekci pohodlnost, kterou k cestování potřebujeme. Volné košile působí ve spojení s džínovými šortkami skvěle a příjemně již při samotném pohledu. Skvělou volbou korespondující s nejnovějšími trendy budou i sukně a šaty střižené do „áčka“. Barevné i bílé kalhoty patří k letním must-have kouskům, a letos se k nim řadí i overal, třeba květovaný!

Šaty 1199 KčŠaty 1199 Kč

Kolekce ukazuje, že cestovat se dá s grácií, a svůj vlastní styl nejlépe naleznete v nejrůznějších exotických koutech světa, ze kterých si vezmete to, co vás zaujalo nejvíce. Tato filozofie bezpochyby má něco do sebe, zkuste se jí nechat inspirovat i vy! Uvedené kousky můžete zakoupit v prodejnách Orsay nebo v e-shopu www.orsay.com.

Šaty 949 Kč, kabelka 799 KčŠaty 949 Kč, kabelka 799 Kč

Foto: Orsay

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu