Těšte se na další návrhářskou spolupráci H&M, tentokrát s módním domem Balmain!

Těšte se na další návrhářskou spolupráci H&M, tentokrát s módním domem Balmain!

1. června 2015, Balmain pro H&M

Sponzorované odkazy

Další hvězdná spolupráce švédského řetězce H&M a slavného módního domu se blíží. Tentokrát se můžeme těšit na kolekci stvořenou pod taktovkou návrháře pařížského domu Balmain Oliviera Rousteinga, který tuto značku proměnil v celosvětový popkulturní fenomén. První kousky kolekce už byly odhaleny v rámci předávání cen Billboards Music Awards, kde je předváděly kamarádky Oliviera Rousteinga Jourdan Dunn a Kendall Jenner. Soudě podle této malé ochutnávky se můžeme těšit na opravdu vytříbené a jedinečné kousky!

„Chci promlouvat ke své generaci, to je mým hlavním návrhářským cílem. H&M mi nabízí jedinečnou možnost každého přivést do světa Balmain, dostat kousek snu a vytvořit celosvětovou #HMBalmaination, hnutí soudržnosti poháněné hashtagem. Tato spolupráce je pro mě velmi přirozená: H&M je značka, ke které se každý připojí. Volá po jednotě a já jsem jednoznačně pro,“ říká Olivier Rousteing.

Již od svého založení v roce 1945 zůstává módní dům Balmain věrný vizi a duchu svého zakladatele, vyzařuje energii, zábavu, veselí a svobodu, pro každého tak přitažlivé prvky. Rousteing vytvořil unikátní identitu tohoto módního domu, která na jedné straně respektuje jeho DNA a zakořenění v okamžiku, ale přidává lesk a třpyt showbyznysu. Zvýraznění tohoto šarmu skrz spolupráci s H&M se tedy zdá jako přirozené rozhodnutí.

„Jsme nadšení z toho, že je Balmain naším hostem návrhářské kolekce H&M, a vznikne tak skutečný zážitek pro všechny. Mix vysoké krejčoviny a streetové módy vytváří unikátní styl značky Balmain, který je zároveň opulentní a bezprostřední, citlivý i energický. Je také úzce spojen se showbyznysem i světem hudby, což přidává i element překvapení,“ komentuje spolupráci Ann-Sofie Johansson, kreativní poradkyně H&M.

Celou kolekci Balmain pro H&M, která bude obsahovat dámské i pánské oblečení a doplňky, budeme moct obdivovat od 5. listopadu, kdy se dostane na pulty asi 250 obchodů. Dostupná bude i online v e-shopu H&M. Pokud si na nějaký kousek kolekce děláte zálusk, rozhodně neváhejte, otálení se v těchto případech nevyplácí!

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu