Jarní a letní kolekce bot od CCC – Ženy, muži, děti

Jarní a letní kolekce bot od CCC – Ženy, muži, děti

5. června 2015, CCC, letní obuv, jarní obuv, dětská obuv, pánská obuv, polobotky, boty na podpatku, kotníčková obuv, plátěná obuv, sportovní obuv, baleríny, gumáky, tenisky, sandály, pantofle

Sponzorované odkazy

V nejnovější kolekci jaro/léto 2015 od obuvnické značky CCC naleznete veškeré trendy, které budou v letošní teplé sezóně populární a in. Vyberou si zde všichni od žen až po děti. Nutno podotknout, že sortiment značky je skutečně obrovský a pokaždé, když navštívíte obchod CCC, nebudete si v rozsáhlé nabídce umět vybrat. Malou ochutnávku si nabídneme v odstavcích níže.

Největšími expertkami a milovnicemi obuvi jsou bezpochyby ženy, na kterou CCC zaměřila většinu své jarní a letní kolekce. Na jaře si dámy ještě rády obují kotníčkovou obuv, u které dominuje známá značka Lasocki vyrábějící kvalitní kožené zboží. Opravdové nadšení ve vás jistě vzbudí i šněrovací boty s florálními dekoracemi. Jsou dostupné nízké i vysoké, s podpatkem i bez něj.

V dámské sekci se promítne i trochu mužského principu. Ženy budou letos na jaře a v létě obouvat polobotky, u nichž si taktéž vzala hlavní slovo dobrá pověst značky Lasocki. Oblíbené balerínky se ponesou spíše v elegantním duchu, ale budou se dát nosit prakticky k čemukoli.

Zbožňovatelky vysokých podpatků si pošmáknou na kotníkové obuvi, lodičkách i botách na klínku. Zajímavá jsou také unikátní modely šněrovacích nízkých gumáků. Tento druh obuvi od CCC se podle mého názoru bude perfektně hodit při neblahém počasí při festivalech, venkovních koncertech a jiných oslavách. Stylově a efektivně.

U mužů se CCC zaměřila především na nestárnoucí tenisky, které mnozí z nich nosí po celý rok, kdy je jedno, jestli je sníh či 40 °C. Další sekci zaujímají pánské pantofle a to sportovní i ležérní. Perfektní vybavení na pláž či krátké procházky. Nelze se obejít ani bez sandálů, které jsou prodyšné a ještě ke všemu perfektně fixují nohu. Chůze je v nich pohodlná a díky nabídce CCC i trendy.

Při vytváření jarní a letní kolekce pro děti se myslelo na všechno. Plátěné tenisky, polobotky, sandálky, sportovní obuv a u děvčat i balerínky. Všechny modely dětské obuvi se snaží přiblížit dospělému vkusu, což určitě všechny děti ocení.

Zmíněné produkty lze zakoupit v prodejnách CCC Foto: CCC

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu