Pohodlná obuv značky Rieker!

Pohodlná obuv značky Rieker!

20. června 2015, Rieker, boty, obuv, dámská obuv, pánská obuv, zdravotnická obuv, pohodlná obuv, boty do práce, Gabor, Reno, M2 shoes, polobotky, mokasíny, kozačky, polokozačky, baleríny, lodičky, letní obuv, sandály, kožená obuv

Sponzorované odkazy

Obuvnická značka Rieker má ve světe módy již dlouholetou tradici. Vznikla roku 1874 a od té doby kraluje na předních příčkách v prodeji obuvi a kabelek. Svým zákaznicím a zákazníkům nabízí především pohodlnou obuv s technologií Antistress, která pohlcuje veškeré nárazy a otřesy během vaší chůze a odlehčuje tak vaší páteři. Boty značky Rieker jsou proto doporučovány především do práce a je jedno, jestli máte sedavé či aktivní zaměstnání. Vaše nohy potřebují péči pořád, a pokud trávíte v botách většinu svého dne, pohodlnou a kvalitní obuv si zasloužíte! Boty Rieker jsou taktéž speciálně odlehčené, což je další ze skvělých vlastností, kterou zajisté oceníte.

Nepředstavujte si ale boty od značky Rieker jako zdravotnickou obuv v jednolité bílé barvě a bez vkusu. Ba naopak! Obuv Rieker se snaží držet krok s aktuálními módními trendy, a proto se v nich nebudete moci stydět vyjít na výlet, na rande nebo na posezení s kamarády. Na výběr máte snad ze všech možných druhů bot. Sortiment zahrnuje mokasíny, polobotky, pantofle, sandály, vycházkovou obuv, dámské lodičky a baleríny, kotníčkovou obuv a v zimě taktéž polokozačky a kozačky.

Nejnovější nabídka značky Rieker zahrnuje jak dámskou, tak i pánskou obuv. V létě se budou nosit především sandále a to jak u žen, tak i u mužů. Rieker má připraveno několik střihů a barevných návrhů těchto oblíbených bot, takže si zajisté vyberete. Vyloženě dámy se mohou těšit na trendy mokasíny s děrováním, které umožní noze větrat nebo na letní lodičky na nízkém klínku.

A kde si můžete takovéto boty pořídit? Samozřejmostí je všemocný internet, kde si lze zakoupit jak nejnovější, tak i starší kolekce obuvi značky Rieker. V kamenných obchodech je možné boty Rieker naleznout například u specializovaných prodejců jako je Gabor, M2 shoes či nám známější německá společnost Reno. Občas můžete narazit na Rieker i u prodejců koženého zboží či zdravotnických potřeb. Specializovaný obchod s produkty značky Rieker naleznete například v Shopping Parku Avion v Ostravě.

Foto:Rieker

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu